Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

čokoláda

23. 03. 2001
0
0
843
Autor
Laksa

"Nevím, jestli mám právo Tě dál takhle trápit." "Tak to by jsi si měla rozmyslet."

LÁSKA má různé podoby LÁSKA by si měla rozmyslet svá přání a představy své úvahy poskládat do škatulky a ty škatulky vylisovat do - podoby čokolády (té sladké věci, jež mám tak rád) - podoby Tvých rtů a jazyka schovaného za cimbuřím bílých skal - LÁSKA neví, jestli má právo tě dál takhle trápit a právo je stejně nesmysl jež omezuje člověka, je to shit a láska ovlivněná právem - toť pocit, který skysl přestal být vášní a snem - (LÁSKA stejně neví vůbec nic je to vášeň a sobec bez hranic). LÁSKO, nevíš jestli máš právo mne dál takhle trápit? LÁSKO, vůbec nikdo nemá právo, právo je umělě reprodukovaný shit! LÁSKO, nikdo z nás stejně neví nic, je to vášeň a touha bez hranic jež své úvahy skládá do škatulek, s láskou lisuje do podoby čokolády a posílá mezi řádky tisíce čokoládových myšlenek. LÁSKO, miluji čokoládu, chceš snad víc?
suva
26. 03. 2001
Dát tip
a až na zkysl, se s to nedává smysl, shora dolů ??? :c(

Mythus
23. 03. 2001
Dát tip
Je to dobré- až na ten "shit". Ja by som to tam nedal....... Inac baseň bola veľi dobrá- myšlienka, prirovnania.....tipík možno neskôr....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru