Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

veľkonočná

31. 07. 2006
3
0
1425
Autor
liam

Každé ráno si umývam zuby Rovnakou zubnou kefkou, Pijem rovnakú dávku Svetlej sladkej kávy A po tom všetkom, čo som prežil Je záhadou, že som ešte živý. Každý večer si pozriem správy So smutným výrazom v tvári, Zabalím sa do tých istých perín, Čo včera večer A po tom všetkom, čo sa stalo Je záhadou môj zdravý rozum. Čas od času zoberiem Ten istý zápisník, To isté pero, Počúvam tú istú hudbu A po tom všetkom, čo som napísal Je záhadou, že o mne neviete. Ale v konečnom dôsledku Mi na to až tak nezáleží, Stačí keď kráčate oproti A namiesto pozdravu otočíte hlavu A tvárite sa, že sa nepoznáme. Je to najlepšie, čo ste mohli urobiť.


...hm...ten zaver na moj vkus a terajsiu naladu trochu zbytocne...resp. prilis sebamrskacsky...ale obcas asi treba... ...hm... ...inak pisat ty vies...rozhodne... ...aspon nieco dobre vyslo z bsniciek.sk....usmev....

liam
31. 07. 2006
Dát tip
opravené.. preklep? nie, poplietli sa mi prsty... haha

niniw
31. 07. 2006
Dát tip
suhlasim s joyce ... dalsi "zaujimavec" na tejto stranke ... (vsak joyce ... :o) veľonočná ... preklep?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru