Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Princ mojí krve

02. 08. 2006
19
7
3213

...a spal tak krásně. Princ mojí krve. Ne té, která mu v úzkých pramíncích zvolna vytékala z hlavy a slepovala vlasy do úhledných chomáčků, jakoé nějaký supersilný vlasový gel. Princ mojí krve si nikdy negeloval vlasy.

Nebyl to princ krve, jež mu elgantně probublávala skrz bavlněné černé tričko, jako dvanáct karlovarských pramenů. Princ mojí krve nikdy nepil neslazenou minerálku.

Nebyl princem modré krve. Jeho krev měla nádhernou sytě červenou barvu, na snědé kůži přecházející mírně dohněda. Ale přesto její i jeho nepopsatelné spanilosti něco chybělo. Princ mojí krve ještě nebyl princem mojí krve.

Opatrně jsem mu nadzvedla hlavu. Pootevřel křišťálové oči. Byly mrtvé. Snažila jsem se celou jeho nadpozemskou dokonalost, co mě už příliš dlouho strhávala sou nedosažitelností, obsáhnout do svých paží. Cítila jsem, jak jeho srdce tiše a nepravidelně tluče, z posledních sil.

Byla jsem s NÍM. Jenom s ním. Poprvé a naposledy. "Princi", zašeptala jsem a pevně sevřela kapesní nožík ve své a jeho dlani. Ostrý hrot projel zvolna mým srdcem. Princ mojí krve to neviděl. Spal...a spal tak krásně.


7 názorů

ančovička
08. 12. 2009
Dát tip
hej...fakt fantastický

Ještě jsem zapomněla dodat, že jsem zhruba před rokem napsala podobnou věcičku, ještě pořád leží v mém šuplíku, postupem času ji plánuji hodit sem. Až se tak stane, dám ti vědět, můžeme to spolu zkusit srovnat:-)

Kombinace lásky, násilí a smrti mě vždycky šíleně přitahovala...je to super. Taky se mi líbí grafické zpracování, ta červená je naprosto stylová...přidávám típnutí:-)

floozie
28. 12. 2006
Dát tip
je to vážně to co bys stála? zvláštní...přání...

Kevin
06. 10. 2006
Dát tip
Jak Romeo a Julie

Heulwen
07. 09. 2006
Dát tip
Přesně moje gusto... :-) *t jen škoda těch překlepů ;)

Bad Soul
05. 09. 2006
Dát tip
Hej tak jako no,klaním se !!!...pecka,super...no nevímco říct:) kůůůl:D:D

Saša Deda
17. 08. 2006
Dát tip
mě se to kapánek tížeji četlo a závěr nebyl překvapivý... škoda, ale je tam jiskra - sice morbidní ale je

Brouk
03. 08. 2006
Dát tip
Úplně mě mrazí. Přesto se mi to moc líbí.

Renas
03. 08. 2006
Dát tip
*

Rabb
03. 08. 2006
Dát tip
morbidní.. ..docela zajímavé.

Norsko
03. 08. 2006
Dát tip
takové morbidní..., ale dobře napsané..., vcuclo mě to :-) takže TIP

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru