Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chci ti jen říct, že tě

03. 08. 2006
28
25
4608
50*Kdybys mi pořád neskákal do řeči...víš vůbec, jakou práci mi dalo sehnat semtex? Pravda, moc to tam nestřeží, kdo by se taky kradl v noci do starýho, téměř vytěženýho lomu. Ale vypáčit ten zámek...*41*Přestaň křičet, to tě nezachrání. Malou bílou krabičku jsem domů propašovala snadno a návod na výrobu roznětky by na netu našel i slepej. Notak...mlč už. Pochop, já tě vážně strašně- Buď už zticha, nebo ti vyndám roubík z pusy a zavážuti jím oči. alespoň zmlkneš. *29* Ale dost už. Páni, vsadím se, že jsem první, kdo tě vidí brečet*20*. Víš, strašně ti to sluší. Jako život. Nemůžu za to, že tě-sklapni A nevrť se, nebo to odpálíš předčasně. Rozuměj, stačí pár slov*5* a budeš žít. Budeme *3*žít. SPOLU. Věř *2*mi, vždyť já*1* tě strašně-

...kdybys mi pořád neskákal do řeči...


25 názorů

Emmma
28. 05. 2009
Dát tip
Moc zajímavej nápad a moc se mi líbí i jak je to napsaný, je to řečený tak lidsky a člověk by skoro uvěřil, že se to stalo =)

ThatGuy
22. 04. 2008
Dát tip
i kdyz ti neverim ze je ti 16 a jen sproste lakujes, odpoustim a za tohle davam *...

Alea
29. 07. 2007
Dát tip
souhlasím s ostatními, že je to dobrý, hlavně proto, že je to originální...jsme totiž stejná věková kategorie a mě by něco takovýho vážně nenapadlo,tip pro tebe.

Aeternitas
31. 05. 2007
Dát tip
fakt podarené :-) ***

Děvka
07. 05. 2007
Dát tip
pritelkyne, uprimne, myslim ze tohle je tvoje nejlepsi...*

Mánička
11. 03. 2007
Dát tip
skvělý :-) t*p

je to fakt 48, 9 sekundy. Dobře udělaný, za technickou i poetickou stránku. :-) Sentex je jenom detail.

Méhari
06. 01. 2007
Dát tip
tohle je výborný! T!*

Oldjerry
21. 11. 2006
Dát tip
Mám takovej kulantní návrh : serem na to, zapomeň a jedem normálka dál... Ahoj, ať se ti daří !

Oldjerry- já to nemyslela uraženě, vždyť jsou za tím smajlíci :)) Asi jsem to špatně napsala- tvoje kritiky mě neurazily, mám z nich FAKT radost, jako každý autor, když jeho díla na tomhle obrovskym serveru někdo čte. Mrzí mě to nedorozumění.

Oldjerry
21. 11. 2006
Dát tip
Inu - některé názory jsou různé, nejsem proti technickým názvům v poezii, jako spíš proti tomu, aby se jim podřizovaly ostatní aspekty tvorby. Jestli někdo použije semtex jako obraz síly výbuchu, tak nebudu hledat hnidy - že se nepoužívá k trhacím pracem v lomech, dolech a podobně. Technické názvy musí obohacovat a nikoli zotročovat tvůrce... Destruktivní pyrotechnika pro mne není nic neznámého. Proměřit obvod... cha cha - co takhle vyrobit časový roznět, uříznout metr bleskovice, dělit nálože a další srandičky dělané bez elektriky ? To sis naběhla... Autorko - jestli máš pocit, že jsem ti ublížil tak mi to napiš a ten sarkazmus vynech. Já tě zase vyškrtnu z oblíbených a je to vyřešené. Je tady tolik prostoru, že se nemusíme potkávat.

dobře, možná píšu jako DEDE= DEvítiletej DEviant, ale ať počítám, jak počítám, furt mi podle data narození vychází, že mi je patnáct...:))

heh, tak to vás zdravím, praporčíku:))

Oldjerry
21. 11. 2006
Dát tip
Dívko, jestli tobě je patnáct , tak já se předvčírem vrátil z vojny... (:-D)

njn...to víš, naivní fantazie bláhové patnáctky, no...:)

Oldjerry
21. 11. 2006
Dát tip
Neznámá - já řvu smíchy, když tu čtu vstup Nočního dne - to je přesně to, cos ty použila v kritice tý mý ptákoviny. Ortodoxní trvání na technickém slovníku. Tohle přece není technická předpříprava demolice, to je obraz a jako obraz by snad mohl posloužit lépe jen dynamit. On by se ale zase našel někdo, kdo by ti vnucoval trinitroglycerin, víš ? a rytmus i poezie by zařvaly

Filippo
21. 11. 2006
Dát tip
jojo, tipuju

Kaira
12. 09. 2006
Dát tip
Na začátku jsem byla trochu skeptická, ale závěr je skvělej!!! *

Jacques
18. 08. 2006
Dát tip
Tohle je boží... :o) něco takového jsem ještě nečetl... tip.

Rabb
03. 08. 2006
Dát tip
skvěléééé.. ..kdybys mi pořád neskákal do řeči.. ..*

NePoe_ta
03. 08. 2006
Dát tip
... ztřeštěná, krásná, vystupňovaná lidskost do nelidskosti; souvislý tah-šmah štětcem – kaligrafie v písmenkách, ... ano, „... nejkrásnější je šílená ... “ :) *0* ... , a že skáču pořád do řeči, troufale, prosím opravit chyby: "jakou práci mi dalo ...", etc T*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru