Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tuctová

25. 03. 2001
0
0
479
Autor
koníček

Nic úchvatného neuvidíš, umělec nejsem a nebudu, opticky v normálu, nic originálního,viď? No,zajímavej jsem taky nikdy nebyl, takovej tuctovej... Jo,málem bych zapoměl, ve školce jsem byl o hlavu větší a všichni ze mě měli respekt, dnes? Dnes vypadám trošku omezeně, někdo by řekl,že jsem vypatlanej, takovej antiintouš a ty nejsou bohužel v módě... Šálu nosím jenom když je zima, humor poněkud vázne, ve tvé společnosti mi docházejí slova. Tak milá zlátá,teď si rozmysli, jestli chceš se mnou zdílet mojí nezajímavost.
Upsala
31. 03. 2001
Dát tip
Albireo se vždycky zastane každýho, kdo má málo tipů, za to Tě mám ráda Albi :)

farokh
30. 03. 2001
Dát tip
No...připomínáš mi mě, ale asi sám ( jako já) nevěříš tomu, co píšeš. Pokud nemyslíš na sebevraždu, protože si uvědomuješ, že každej tvůj čin se stává absurdním, už jen když vo něm přemejšlíš...

clovrdik
25. 03. 2001
Dát tip
Není to špatný, takovej autoportrét. Taky jsem se kdysi něco podobnýho napsal a na Písmáku zveřejnil ( jmenuje se to Autoportrét ) :-). Možná to slovo " antiintouš " je trochu mimo a působí mi to rušivě, ale jinak celkově líbí.

StvN
25. 03. 2001
Dát tip
Mě tam toho rušivě působí trochu víc, na co se nedá koukat je sdílet se z.

ruby
25. 03. 2001
Dát tip
no pro mne nazev odpovida obsahu.

Albireo
25. 03. 2001
Dát tip
Pro mne to z tuctovosti přece jenom trošku vyčuhuje, ale na tip to nevidím.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru