Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ryšavka

13. 08. 2006
3
1
1228
Autor
liam

Objavil sa vo dverách V menčestrovom saku s gestami rockovej hviezdy a všetky ženy v miestnosti od 21 vyššie ostali odstavené. Tým pádom ma posunul V rebríčku A v očiach opačného pohlavia Niekam na posledné miesto. Nedalo sa nič robiť. Padla mu do oka ryšavaka. Vraj sú náruživé A vôbec nemal problém S tým, Že záhradka, ktorú sa snažil Obrábať Patrila mne. Takmer som mu zlomil nos. Ale neskôr, Si všetko zažehlil, Keď uprostred sychravého dňa Mi zaplatil pivo Na stojáka Pri ošumelom múriku Miestného pivovaru. Fľaša za 5,50,- A ryšavaka Začala byť nahnevaná Pre môj pivný dych, Vieru v rock and roll A vraj jediná diera Ktorá ma zaujíma Je tá na gitare. A tak moju záhradku Nakoniec pooral Úplne niekto iný.


1 názor

martinez
15. 11. 2006
Dát tip
:o)) ze života *

Renas
27. 08. 2006
Dát tip
jasne... a zniesol by jej k noham celyyy, celucicky svet, alebo ako to bolo

..ty vole...ta prva strofa jak parafraza na kocku od elanu...usmev... ...ten zvysok ma bavil.. ...ale asi to tak malo byt...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru