Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ilumauir: Přítomnost

15. 08. 2006
1
1
1088
Autor
moebius

Ilumauir (čtěte Ilumér), což znamená Ten, který září, je duchovní Mistr a Bytost světla, která se inkarnovala na Zemi, aby nám pomohla najít cestu ke světlu. Je Průvodcem těch, co hledají, osvětluje jejich cesty a rozdává lásku. Kniha Proměny je jeho pomocí nám. Už při jejím čtení se měníme spolu s tím, jak se mění v naší mysli on, Ilumauir. Ten pohyb překonává bariery, které nás dělí od světla a ve chvíli, kdy si to světlo uvědomíme, už nemůžeme zabloudit a naše cesta může vést k cíly.

Přítomnost

 

V Přítomnosti Mistrů jsem Mistr

v přítomnosti žáků jsem žák

A V PŘÍTOMNOSTI AVATARŮ JSEM AVATAR

 

 

Slovo přítomnost použil Ilumauir ve třech významech.

 

Přítomnost žáků znamená, že žák nezapoměl přijít, že se dostavil do třídy a rozhodl se věnovat trochu pozornosti tomu, co mu kdo říká.

 

Přítomnost Mistrů znamená, že Mistr je bdělý a vědomý si Přítomného okamžiku, ne jako žáci, jejichž mysl je někde jinde, v minulosti nebo budoucnosti. Kvůli této Přítomnosti žáci Mistry hledají, protože v Přítomnosti Mistrů musí odložit své masky a převleky, odevzdat Mistrovi všechny své problémy a hříchy, nemohou se už schovávat, v Přítomnosti Mistrů je to marné, musí být sami sebou.

 

PŘÍTOMNOST AVATARŮ znamená, že…. slyšíš to šumění listů? vidíš ten strom? cítíš vůni jeho květů? jak chutnají jeho plody? jaká je kůra na dotek?… AVATAR JE PŘÍTOMEN


1 názor

A.H.
07. 04. 2009
Dát tip
viz. předchozí

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru