Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ilumauir: Jen kolik snesete

15. 08. 2006
0
1
1273
Autor
moebius

Ilumauir (čtěte Ilumér), což znamená Ten, který září, je duchovní Mistr a Bytost světla, která se inkarnovala na Zemi, aby nám pomohla najít cestu ke světlu. Je Průvodcem těch, co hledají, osvětluje jejich cesty a rozdává lásku. Kniha Proměny je jeho pomocí nám. Už při jejím čtení se měníme spolu s tím, jak se mění v naší mysli on, Ilumauir. Ten pohyb překonává bariery, které nás dělí od světla a ve chvíli, kdy si to světlo uvědomíme, už nemůžeme zabloudit a naše cesta může vést k cíly.

Jen kolik snesete

 

Mohu Vám dát jen tolik světla, kolik snesete, ani o kapičku navíc

Ale pokud snesete hodně, dám Vám hodně

A pokud snesete všechno, dám Vám všechno, ani o kapičku míň

 

 

Když Ilumauira potkáte, nezdá se nijak vyjímečný, je stejný jako Vy. Nemůžete vidět víc než kolik vaše oči dovolí, nemůžete slyšet víc než uši dokážou vnímat, nepochopíte víc, než kolik vám vaše mysl umožní přijmout. Ale když sundáte klapky z očí, přestanete poslouchat svůj hlas a začnete naslouchat tomu, co vám říkají ostatní a když vaše mysl bude čístá, uvidíte z Ilumauira víc. A když začnete přijímat světlo, které Vám dává, uvidíte z Ilumauira všechno.

1 názor

A.H.
07. 04. 2009
Dát tip
to mi nic neříká

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru