Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kačenka

27. 03. 2001
3
0
1176
Autor
Rony

Jak divoká kačenka kolem jsi prolétla a klid mojí duše s sebou jsi odnesla. A zase v dáli rychle jsi zmizela. Kdo jsi? Prý obludu ukáže ráno Tvé zrcátko, jsi ošklivé káčátko nebo spanilá labuť? Čekáš snad na prince co nebe k nohám Ti snese? Ach běda, s ním láska má srovnat se nedá. A Bůh mi nepoví kam osud Tě nese. Co srdce Tvé cítí jak rád bych poznal, v myšlenkách Tvých tak rád bych se vyznal. Však duše Tvá pro mě je zakletým královstvím. A duše má Kačenko ta po Tobě stůně, jak kdyby slůně, celou ji pošlapalo.
:-))

kachnička
11. 05. 2001
Dát tip
:o))) Jako správná Kačenka se taky ozývám...a mimochodem děkuju za kritiky :o). Já, ošklivé káčátko, teda pořád čekám... a dávám*

Kathe
17. 04. 2001
Dát tip
Mám takovej dojem, že tu jedna Kačenka mírně závidí nějaké kolegyni ... ;o) PS: Já už na prince nečekám ... asi bych se chudák učekala, než by mě našel v našem jezírku - a tam je přece tooooolik roztomilých kačerů ... ! :o) PPS: Mně se nejvíc líbí třetí a poslední sloka ... Kvá kvá *

Líbi, jen to poslední čtyřverší...

davám TIP.

jsem divoká Kačenka, tak trochu temperamentem se vykresluji, jsem něžná a plná citu, jde to dohromady,jako muž a žena i když jsou rozdílní. Nečekám ,už na nic,tedy aspon ne na prince ten lehce se pozmeni v obludu ,takoveho ja rozhodne libat nebudu. Chci,už jen milovat a bez podmínek dávat. Chci se radovat a užívat si koníčků,ktreré miluji....viz basně. Chci si hrat ,jak malá holčička a vědet,že se nemusím ohlížet a kvuli nekomu se menit.Chi si brat to co mi právem náleží a jsem mezek ..nezapomen..dostanu vždy co chci.A kdyz to není hned,trpelivě si počkám,jestli to stojí zato.A jako mezek..či jiná kočička dravá ..či labutenka usmevavá...jsem žena z Adama..kost pravá....ne ožraná..ani k nakousnutí...i kdyz to občas nekoho nutí....s chutí...........;-)))))))))))))))))))))

Rony
27. 03. 2001
Dát tip
Hlavně že Kačenko víš co chceš.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru