Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proč jenom tělo ženy?

27. 08. 2006
1
0
1825
Autor
perroquet

Jak je možné, že muži nepoznají, že na ženách kromě vaginy, dvojice ňader a několika děrných štítků s hloupými, stereotypními frázemi, není nic, ale vůbec nic? E. V.

Autorem předchozího výroku je žena, ale já uvažuju, proč tady k tomu omylu často dochází a jak je tedy možné, že to nepoznáme?

Nevíme to náhodou a nechceme si z jakýchsi zvláštních důvodů namluvit něco jiného? Na počátku si snad uvědomuje naprostá většina mužů, že se zamilovali do těla a vzhledu ženy. Na počátku člověka určitě uhranou oči, vlasy, vůně, rty, prsa, boky, zadeček. Krásný pohled a ještě lepší dotek :-). To možná máme ještě všech pět pohromadě, pak se ovšem začíná trochu blbnout, posloucháme nesmysly a říkáme sami nesmysly, za které bychom se při hlubším zamyšlení označili za kašpary. Místo abychom chválili to, co se nám skutečně líbí, vyjadřujeme se v jakýchsi polodebilních oklikách, v jakési nepochopitelné obavě, že vyhlédnutá krasavice by se mohla pravdivou chválou urazit. Pak například ne příliš inteligentní blondýna s větším poprsím, poslouchá komplimenty týkající se bystrosti svého intelektu a vtipnosti svých nejapných poznámek. A ještě ke všemu se jí takováto lež ze zvlášního důvodu líbí. Jako by snad vysoká inteligence (která většinou stejně pokulhává minimálně za polovinou mužské populace opačného pohlaví) byla více než krásná zdravá ňadra? Je snad na tom něco nepřirozeného? Intelekt nepohladí a dítě nenakojí. Přesto se však všeobecně lže, tak dlouho až takřka obě strany alespoň navenek této lži uvěří. Lež má ovšem krátké nohy a donese obě strany tam, kam snad ani nechtěly. Místo líbání bradavek se pak poslouchá a projevuje neupřímný obdiv nad pseudointelektuálními mnoha hodinovými výlevy. Člověk by si pak nejraději šel poslechnout něco opravdu rozumného (například do hospody) a trpí už jenom v představě té obrovské ztráty času, kterou utrpěl. A vždycky je to dřív nebo později stejné, a když se přizná pravda tak taky :-).

Řešení jsou z dlouhodobého hlediska možné asi jenom tyto:

1) ženy si začnou vážit svých skutečných předností před muži, a pak snad ocení pravdu a upřímnost, o které se mnohdy v kuloárech mluví

2) nebo změnit pár miliónů let starý genetický kód muže a my se naučíme milovat duši ženy... ke spokojenosti obou stran (možná bychom pak ale vymřeli a chvilku by to bylo fajn :-)... není přece důležitý cíl, ale cesta)


petr(angel)
11. 09. 2006
Dát tip
Pokud by o bylo v kategorii fejeton, tak nemusíš čelit tak ohnivé krtice, každopádně má to smysl a je to podáno vtipně...snad jenškoda té kategorie, která vyvolává dojem, že své vývody nebereš s nadsázkou...davam si te do oblibenych a omrknu zbytek tvorby

perroquet
09. 09. 2006
Dát tip
Ještě k těm klukům, za které děkuješ. Jsou to většinou ty citlivé a upřímné duše. Budou své vyvolené obdivovat, budou slušní, budou jim nosit kytky, ale udělají jednu osudovou chybu... nebudou lhát. Ony však by raději tu lež, a proto touží po někom a podbízejí se někomu, kdo o ně naprosto nestojí (určitě něco takového znáš). Nakonec to ty upřímné květinové čekatele přestává bavit a když pozorují, jak jejich milovaná bytost pravidelně ulehá s nějakým lživým primitivem, tak se většinou něco zlomí. Jedni zůstanou těmi, za které děkuješ a odcházejí k nejbližšímu mostu a z těch druhých se stávají povrchnější (ale poměrně optimistické) stvoření.

perroquet
09. 09. 2006
Dát tip
JESTLIŽE CHCE BÝT NĚKDO MILOVÁN V CELKU, PAK BY MĚL NEJDŘÍV VĚDĚT, JAKÝ SKUTEČNĚ JE A BÝT K SOBĚ UPŘÍMNÝ!!! BOHUŽEL ŽENY TO TAK NEVIDÍ, CHTĚJÍ SE TOTIŽ VIDĚT JINAK NEŽ KÝM SKUTEČNĚ JSOU. Málokterý chlap se asi bude zlobit, když mu žena řekne, jsi úplný magor, ale miluju Tě. Že by ale potěšila opačná verze, tak to jsem ještě nezažil :-).

perroquet
09. 09. 2006
Dát tip
Rozdíl mezi mým a tvým pohledem je v tom, že ty jsi si z předchozího textu odvodila, že žena s krásnými ňadry má určitě ještě aspoň krásné emoce (nebo duši), já to nepředpokládám, dokud jsem její emoce skutečně nepoznal.

perroquet
09. 09. 2006
Dát tip
Pokud bude její duše krásná, pokud budou její city upřímné, pokud bude její tělo krásné, budu ji milovat jako celek a určitě budu první, kdo zapomene ostatní detaily a naučím se tak snad milovat bytost. Psal jsem ale o situaci, ve které muži lžou... to znamená: kromě krásy (třeba i těch prsou, které se Ti nelíbí) není nic ostatního. Pak si něco nalhávají muži a dotyčná žena si lže taky. I duše lze kultivovat, ale myslím, že to je víc práce než chodit do fitka, jíst zdravě a podstoupit pár plastických operací.

perroquet
03. 09. 2006
Dát tip
Taky mě mrzí, že svět chce být klamán.

perroquet
02. 09. 2006
Dát tip
Jojo s tou cestou budou souhlasit všechny ženy a s tím cílem zase muži.

perroquet
27. 08. 2006
Dát tip
Jojo v tom jsou lidé taky rozděleni na dvě poloviny. Těch cílevědomých a těch, kteří se pak někomu pověsí kolem krku.

JiKo
27. 08. 2006
Dát tip
>není přece důležitý cíl, ale cesta né všichni so tohle myslí, tak možná proto

perroquet
27. 08. 2006
Dát tip
Děkuji za první nesmělou kritiku :-). Ano je to pravda, je vidět... děkuji za inspiraci k dalšímu přemýšlení a tvorbě :-).

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru