Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sáhni si na hvězdu..

27. 03. 2001
4
0
1565
Autor
jester

Sáhni si na hvězdu Sáhni si na hvězdu a jsi-li bez viny pak bude tě jen hřát .. neboj se poznat sám co kde na Tebe čeká, jen zbabělec se svého stínu leká.. tak chytˇ tu ozvěnu… a vrátˇ ji do daleka pak teprve se o tu druhou můžeš bát.. Potop do moře a nejkrásnější perla bude Tvoje, nenech si jenom o všech svých snech zdát.. neváhej poddat se té kráse nabídnuté, jen tak tě může potom moře vzduté ve těch vlnách svých jen něžně pohoupat.. I hora nejvyšší se bez nesnází zdolá jen stále výš, neboj se o svůj pád poslechni hlas, který tě vzhůru volá chtěj vidět to, co není vidět zdola jen tak své štěstí můžeš najít snad. Vylétni k oblakům, obavy zanech dole, konce všech cest, dna roklí budeš znát, rozpoznáš úhory od ůrodného pole i lásku hodnou toho si ji uchovat…
Merle
29. 03. 2001
Dát tip
jester: a taky se raději podívám, jestli jsem ještě kluk :-))

Falka
28. 03. 2001
Dát tip
Člověče.... tak já letííím, kroužím ve spirálách... vlaštovka ***

jester
28. 03. 2001
Dát tip
HELENO/ NEBOOOJ.. nezkazis.. jsem uz beyond.. Alina/ To jsem rad, ze prisla nejenom do noty, ale snad pomohla MYTH/ ..))) unava..? primo drina.. PET/ Dekuji za kluka..)) Falka/ Stastnou cestu....a nezapomen na navrat..)

Merle
28. 03. 2001
Dát tip
dnes si místo na hvězdy šáhnu radši na čelo... jo jsem to pořád ještě já :-)) ehm myslím...

jester
28. 03. 2001
Dát tip
.. sahni pro jistotu jeste jednou, ju?)

Helena
27. 03. 2001
Dát tip
tip, i kdybych Tě tím měla skazit ! :-) a to je dobrý přístup, sahat na hvězdy, většina lidí čeká až spadnou, ani si nestihnou nic přát :-)

alina
27. 03. 2001
Dát tip
Jééé! No, to snad není možný!!! Přesně tohle jsem dneska potřebovala slyšet! Dík!!!

Mythus
27. 03. 2001
Dát tip
aaaaaahhh......to je úľava.....*!

Petulka
27. 03. 2001
Dát tip
Je super, že i kluci jsou takový.... Moc se mi líbí téma

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru