Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Odhaluji své tajemství!

28. 03. 2001
6
0
1226

Narodil jsem se na Marsu a jsem na to pochopitelně Vám nepochopitelně hrdý. Neexistuje pro mě nic než Mars a Mars je pro mne a všechny marťany středem Vesmíru, ať si Vy lidi tvrdíte co chcete. Rád bych splnil přání nemnohých a vrátil se domů; vaším slangem "táhnul ,odkud jsem přišel", ale když jsem při sledování vašich rituálů spadl z višně , díky vaší gravitaci jsem spadl přímo na tykadla a následkem toho jsem zapomněl, kde jsem přistál. Proč jsem sem vlastně přilétl? Přivezl jsem poselství. Ne, nebyla to výzva, abyste se přestali vraždit, nenávidět, vyčítat si víry a rozdíly, to ne! Jen jsem Vám chtěl sdělit, že na jiných Galaxiích je lidské myšlení pokládáno za smrtonosnou infekci. Ničte si, bořte si co chcete, hašteřte se, klidně se i programově vymlacujte navzájem. My na Marsu se tím náramně bavíme a hlavně nám pomáháte v našem plánu přebudovat "Vaší kouli" z části na vesmírné smetiště a z části na naše parkoviště. Jen už nám sem přestaňte posílat jakékoliv sondy. Měli jsme celomarsovou veselici z v vaší věty: "Vys(r/l)ali jsme na Mars první sondu, jejím úkolem je zjistit , zda na Marsu existuje inteligentní život". Polovina marťanů měla z toho smíchu málem smrt. Musím přiznat, že nápad přeměnit "Vaší kouli" v parkoviště se zrodil v mých tykadlech a proto jsem zvláště já rozradostněn situací, která tu na smeťáku vládne. LIDÉ, POKRAČUJTE!
Yeziiinka
15. 09. 2001
Dát tip
:))))))))))))))))) Je až neuvěřitelné, pod čím vším můžou vzniknout spory! :))) As človrda - nenech se zdeptat, oni mají Písmáci pravdu s tím, že to prostě nemá být upoutávka. Sprostý na Tebe ale přece nikdo nebyl, vydrž Marťánku :) Rádi se tu něco dozvíme od jiné, lepší civilizace. S pozdravem za pohádkové bytosti "Naší koule" jezinka.

clovrdik
01. 04. 2001
Dát tip
Hele, člověče, jestli tě odradí pár negativních názorů, tak seš fak měkej. Buďto si stojíš zatím, co jsi napsam a kam si to zařadil a nebo ne. A když jo, tak tě to přece nemůže rozhodit. Toť názor můj pyšně skromný.

kalinka
31. 03. 2001
Dát tip
to by byla škoda, vypadáš jako příkladně pozitivní bytost!:o) Tak nikam nezdrhej a vyčkej, třeba nás ta křeč přejde!:o) A když ne, tak budeš třeba mít čas na to si najít mezipískákovou rovinu, ve které ti nebude ani trošku hloupě a nepatřičně!:o))))) Mám tě ráda! /Hodnota tohoto výrazu omezena neohraničitelnými pojmy a dojmy!:o)))/ papa, jdu koukat na denní světlo a poslouchat denní zvuky! Už jsem jich dlouho neužívala.:O)) Kal

Lampář
31. 03. 2001
Dát tip
Marťánku !!! *!

Zoltan
30. 03. 2001
Dát tip
Četl jsi Stopařova průvodce po galaxii? jestli ne, tak si to přečti. je to lepší! A do upoutávek tohle :-((((((((((

Katerina
30. 03. 2001
Dát tip
Jdu na to!! :-)))

Je mi smutněji než mi bylo, když jsem si přečetl příspěvky u Moravy. Tohle měla být recese. I kdyby byla hloupá či pitomá, myslím si, že existují taktnější způsoby, jak naznačit, že sem něco nepatří. Nevím, jestli je to tou předjarní nervozitou, nedostatkem sexu, nebo skvrnami na Slunci, ale přeexponovanost některých z vás zavádí písmáka na okraj žumpy. Já vás nebudu posílat ani k šípku ani jinak, nebudu vám kázat ,co se má a co se nemá, jen se pousměji a zmizím ve spleti "mezisítě" stejně tak rychle, jako jsem se tu ocitl. Snad ani "Sbohem" vám dávat nemusím, v mnohých z vás asi už ani víry v zítřejší lepší den není.

Vio
29. 03. 2001
Dát tip
Kam všude to ještě zatáhneš, Moravo???!!!???

Merle
29. 03. 2001
Dát tip
rád se stanu dlažební kostkou na parkovišti tak moudré, citlivé a milosrdné rasy zjevně bez všech lidských chyb...

Albireo
29. 03. 2001
Dát tip
Na Měsíci domov můj, na Měsíci domov můj. Svatopluk Čech: Pravý výlet pana Broučka do Měsíce

Vojtek
29. 03. 2001
Dát tip
upoutávka.... :-((( viz Vio.....

Naso
28. 03. 2001
Dát tip
Ahoj Marťane, ja len nepochopím, prečo si toto celkom milé dielko nezaradil do normálnej (aj tipovateľnej) kategórie... Číta sa to dobre, snáď aj preto, že sa od začiatku na nič nehráš. Ale parkuj si kde chceš tie svoje tykadlá, ktoré na Marse prežijú aj pri nízkom tlaku a takmer bez atmosféry, len nie na Zemi! Môžeš totiž pochytiť nejaké to BSE, nejakú krívačku a slintačku a potom bezmocný nám nezabrániš, aby sme sa bližšie kukli na tvoj vesmírny pohon a navštívili tých smiechom uváľaných Marťanov. Jo, a budúca sonda bude žalúdočná!

Wopi
28. 03. 2001
Dát tip
Kurňa, co furt všichni máte s těma upoutávkama. Je to krásné, vtipné, na tip, ale NENI to upoutávka. :-(((

Albireo
28. 03. 2001
Dát tip
Naso, ten konec! :-))))))))

Morava
28. 03. 2001
Dát tip
á, MARS MORAVICUS :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru