Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

dům

23. 09. 2006
2
0
543
Autor
radobybasnik
Byl krásný dům, byl otevřen Lidem - bez rozdílu - všem Dnes s popraskanou omítkou Píše řádky s nabídkou Dům je prázdný, nikdo v něm nežije Všichni procházejí Potřebují trochu Laku na vlasy Pytlíček heřmánku - na čaj Pro všechny otevřen stále Nabízet a dávat bude dále - a bude trouchnivět Zatím je lak na vlasy i heřmánek Však vyprázdní se jednou Cihly se také rozeberou Jak dlouho? Jak dlouho ještě vydrží stát tento dům? Dům, co se nabízí - - - - - - - - - - - - - - - - - A tak chodím do kostela Pro lak na vlasy A pro heřmánek Však ptám se: Kde je člověk?
je dobré objevit v sobě možnost vybírat si svoje kostely ... *

Omlouvám, se ale jsem tu nová, měla jsem to nařádkováno, ale i po přepsání je z toho tenhle paskvil.... žádnou nabídku mi to ale nedalo a tak jsem to psala jak to mám ve Wordu....nepovedlo se...

alternic
23. 09. 2006
Dát tip
Myšlenka zajímavá a mně i docela blízká - ale forma mi moc nesedla - jak řádkování, tak jistá slova. Je to tak nějak... nevyvážené - jakoby příliš mnoho slov a při tom málo těch správných.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru