Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Boj

24. 09. 2006
1
0
484
Autor
coffee9

Na tělo brnění,do ruky meč, Biju se pro lásku, když došla mi řeč, Proč musíme se zrovna teď rozejít, Nenechám tě přece jen tak odejít, Našel sis jinou, však na mě myslíš dál, Tak proč našemu vztahu, budoucnost si vzal, Chci tě zpět a budu se bít, Dokud jen budu sílu na to mít.


bingol
05. 11. 2006
Dát tip
Mně se docela líbí...No jo,chlapy nelze pochpit...lze je jen milovat nebo nenávidět...

martinez
22. 10. 2006
Dát tip
přišlo mi to spíš jako parodie - promiň jestli jsi to myslela vážně... jak říká Noe1 říkanka... jak říkaj ostatní, fajn že jasná a stručná... jdu číst dál :o)

Pisces
18. 10. 2006
Dát tip
Jo, hele, jak to napsal/a megahit - je to dobrý, protože je to stručný a výstižný. Ale zase ten rytmus, i když tady už je lepší, dávej si na to pozor.

megahit
27. 09. 2006
Dát tip
jasně-pokud nechce, jen se budeš shazovat a za to ti nestojí... jinak musím ocenit, že máš schopnost psát krátké a výstižné věci... protože tahle myšlenka by se dala opsat taky na nechutně dlouhou a nudnou říkanku vcelku o ničem... Takže si fakt cením umění vyjádřit se stručně... jinak se mi to nezdá tak špatný, ale na tipa to ještě dneska nevidim .o) ale těším se, až zas něco napíšeš-kdyžtak pošli avízo :o)

Noe1
24. 09. 2006
Dát tip
to nemá cenu, když nechce, pátrem volů ho do vztahu zpět nedotlačíš. Říkanka, chtělo by to popracovat na rytmu, velmi kulhá.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru