Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

anděl

24. 09. 2006
0
0
468
Autor
coffee9

Za šumnou řekou v kapradí, za letní noci studené, maličký anděl do vody hledí, a jeho oči jsou celé slzavé. Hvězdy a měsíc ozařují noční krajinu, osvětlují černý, hluboký les, jiskry v andělských očích hasnou, když jeho srdce zahalil krutý stesk. Krvavé slzy po tvářích mu tečou, a ruka jeho, rudou růži svírá, bílí anděl v černých šatech, na břehu řeky pomalu umírá.


martinez
22. 10. 2006
Dát tip
a hlavně nevím proč dáváš dílka do prologu... a místo šumná řeka bych dala šumící... já se taky andělům nedokážu vyhnou... ani krvi a růžím a slzám a křídlům... ale takhle je to fakt moc...

Pisces
18. 10. 2006
Dát tip
Teda, to je moc. Je to klišé, který nemá s poezií nic moc společnýho. A hlavně, když už chceš psát rýmovaně (což je pekelně těžké, já osobně si na to netroufnu), tak ať ti ten rytmus sedí a neskáče ti sem tam jak na trampolíně! Takže méně rýmů, méně klišé a bude to fajn .-)

Noe1
24. 09. 2006
Dát tip
krvavé slzy, krutý stesk bílý anděl, rudá růže ... ta slova jsem už někde četl ...¨nechci na tebe být ošklivý, ale tohle jsou příliš obehranané rekvizity :-(

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru