Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsi

28. 09. 2006
0
1
439
Autor
coffee9

Jsi mé svělo v temných dnech, Jsi má pomoc ve zlých snech, Jsi někdo kdo dává mi velkou sílu, Jsi ten kdo má moji jedinou víru, Jsi někdo kdo schopný je milovat, Jsi někdo kdo umí přátelství uchovat, Jsi přítel co srdce má ryzí, Jsi ten komu je nevěra slovo cizí, Jsi něco, na co se nedá nikdy zapomenout, Jsi člověk, kterého nemusí se prosit na kolenou, Jsi to co na srdci mě bude vždycky hřát, Jsi jediný koho si budu u sebe vždycky přát.


1 názor

Lucia6
02. 03. 2007
Dát tip
no nejvíc me odradila ta kritika dole;-)uprimne se priznam,ze jsem vynechala par versu uprostred :-( ale myslenka i predstava je to pekna.snad se jen zeptam,je nekdo takovy?:-)

Pisces
18. 10. 2006
Dát tip
Hele, tohle tady bylo. Stokrát, tisíckrát, milionkrát. Není to zajímavý, nikdo to nebude číst a kdo to už přečte, ten ti stejně nenapíše kritiku. Je sice hezký, že je pro tebe někdo tak důležitej, že to chceš vyjádřit básní, ale tohle jsou "šuplíkovky" a ty by neměly vyplout na svět. Nechci tě tím nijak deprimovat, prostě je to tak.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru