Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kvílení revival

01. 04. 2001
7
0
1504
Autor
farokh

Tahle báseň je o mojí holce a není zase tak úplně spontánní, jak by se na první pohled mohlo někomu zdát. Je stvořená z jedinýho vjemu a z pocitu, že už zase vím, že nic nevím..

Zůstalo nic. Opět nic, jen lesk smutných očí a předstíraná, politování hodná sebekritika slabého člověka. Vidím tě stát polonahou u černé keramické výhně sklánějící se nad vroucí kávou Tebe, která nemáš instinkt zabíječů Tebe, která dokážeš rozeznat skutečnost od skrývané hádanky Tebe, která cítíš zlo a nedokážeš uhodit odafektované zloděje lásky, ubohé příživníky leptající tvoji duši na škvařící se kousky Tebe, která s myslí nezkaženou společností nazíráš svět z výšin smyslnosti Tebe, která jsi ze mě jednoho dne zcela vysála city, jež jsem pak pracně získával zpět Tebe, která se rozloučíš a odtančíš v rytmu tanga do návratna Teba, která nedokážeš prožít okamžik a být šťastná ve své podstatě Tebe, která se nedíváš Tebe, která se tváříš jako spasitelka spontánnosti Tebe, která se nikdy nepoučíš Tebe, která čekáš na políbení.....jenže znáš jen facky Tebe, která míváš problémy s projevem svýho šílenýho já Tebe, která znáš odpověď na svý otázky Tebe, která nosíš jméno bezcitných Tebe, která jsi mě nevědomky přinutila nenávidět Jo.....seš to ty, kterou často miluju
Semeno
29. 07. 2002
Dát tip
O.K. S tou skvělou holkou souhlasim, s tim skvělym člověkem taky. Tak krásně zaláskovaný je to. Ale ne jako z časopisu. Tohle je složitá láska. Ta musí bejt naplňující. T

Anonym
06. 05. 2001
Dát tip
to je tragedie o 10 dějích...chacha,,jsi oprvadu srandovní kámo.

troska
22. 04. 2001
Dát tip
holka,vo ktery to pises,ma obrovsky stesti..ty's toho v zivote urcite dost zazil..z tvyho textu sala laska bojujici o misto na slunci se strachem..ale myslim,ze to k tomu asi patri.. malo lidi pise tak procitene a uprimne jako ty..musis bejt skvelej clovek..

CAIN
19. 04. 2001
Dát tip
a kdo tady je zabouchlej???!!! FAROKH!!!

Dolphino
04. 04. 2001
Dát tip
Tak poslouchej... Tebe, která čekáš na políbení.....jenže znáš jen facky ..mám tuhle Tvoji pasáž brát doslova????

farokh
04. 04. 2001
Dát tip
Dolphino: Jasně že ne, to se týká spíš ostatních, ale ne doslova. Myslel jsem duševní facky

J
03. 04. 2001
Dát tip
* jen často?

Astalavista
01. 04. 2001
Dát tip
Cogito, ergo sum.

uhhh...JO ! *

Apríl
01. 04. 2001
Dát tip
s takovou holkou je naděje na štěsti, protože štěsti neni všedni :)

Naso
01. 04. 2001
Dát tip
Tak ma teraz napadá "Arividerci" po španielsky, že tebou uvedené latinské heslo je po nepatrnej deformácii oveľa lákavejšie: CO(G)ITO ERGO SUM! :-))

Janis
01. 04. 2001
Dát tip
*!

Astalavista
01. 04. 2001
Dát tip
Naso: Heuréka!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru