Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na lístku sedmikrásky

11. 10. 2006
0
0
1140
Autor
šroubek

 

Asi by se hodilo něco jako předmluva, ale co napsat...že jsem jak beruška na křídlech sedmikrásky, ale ve skleníku. Jak jinak se smířit s tím, že je venku tak proklatě krásně a vy jste v práci. "Pinkalinko, kam poletíš, do nebíčka....".

No já to dneska měla jasně dané. Absolvovala jsem i přes odpor své nadřízené konečný test "nutný pro vstup do naší firmy ". Majka mi řekla, že všichni jedou na INVEX někdo na našem veledůležitém oddělení přece musí zůstat. Tak si ten test napíšu příště, ne? Ne! Co můj běh na dlouhou trať, aneb ony 3 týdny ve třech měsících, to bych buď musela absolvovat znovu anebo si napsat za 3 měsíce test s úplně jinými lidmi. Co moje těžce získané kontakty, od koho bych opisovala? :o) Bože !

No, ano test jsem napsala i opsala a k svému vlastnímu překvapení možná i dobrou třetinu věděla a poslala dál. ale bohužel po testu jsem okamžitě mířila zpět do práce, zatímco všichni ostatní moji kolegové, šťastnější než já, si vyrazili užívat nádherně zbržděné babí léto. No není to k ... 

Pinkalinko, kam poletíš....

 

 

 


šroubek
12. 10. 2006
Dát tip
:o)

Milly
11. 10. 2006
Dát tip
:-) jo jo

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru