Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kračení po louce zmáčené krví

02. 04. 2001
0
0
1268
Autor
Hatvajl

Je to romantický příběh.................jen se nerozbrečte.

TATATATATATATATATATATATA..........pšt je tu snipe.....nez to porucik dorekl,tak mu kulka proletela hlavou.a jeho hlava odletela 3 metry daleko.a pak se rozpoutalo peklo....vsude padali hlavy vojaku a asi za 3 hodiny se louka promenila v krvavou sec.ale asi po 10 hodinach se louka promenila v krvavou rekua asi za 2 dny se tato louka promenila v krvavy veletoka asi za 10 dni se louka promenila v more ,ktere nazvali domorodi obyvatele krvave more:) a ti lide se do nej chodili posvatne koupat a pit z ni. a ejhle v tom se asi za deset let z reky vynorila obluda jmenem Louchnís a vsechnu tu krev vypila a ukrkla si tak silne ze celou zamocenou louku ususila a z b yla uplne sucha.a od te doby se v te zemi jmenem nizozemsko dobre dari TULIPANUM................
Adletka
24. 02. 2002
Dát tip
no...myslim,ze v minulych kritikach jsem toho rekal dost a nerada se opakuju...

Wopi
02. 04. 2001
Dát tip
Hlavy padaly. Když se řeka proměnila v moře, nebyla už řekou. Chtělo by to opravit překlepy. Zajímavý konec, ale zbytečně zdůrazněný velkým písmem. Celkem obstojný nápad, ale děti bych toho ušetřil :-).

ergo
02. 04. 2001
Dát tip
to je gut

Katerina
02. 04. 2001
Dát tip
:-(((

Stevenson
02. 04. 2001
Dát tip
a detem??? (

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru