Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Všem vdaným

03. 04. 2001
1
0
889
Autor
Eddy

V tvém okně se svítí. Proč nejsem tam s tebou. Proč stojím tu sám. A ruce mě zebou. Tvou fotku prohlížím. Vzpomínám na tvůj smích. Za záclonu nahlížím. Slzy se objevují v očích mých. Budoucnost má je šedivá. Jak bez tebe rána. Jsem postavou na divadle. Můj život je smutné drama. Cukr je hořký. Šlehačka slaná. Vím že to nic nezmění. Protože jsi vdaná.
Wopi
03. 04. 2001
Dát tip
Jo, to taky znam...

rs232
03. 04. 2001
Dát tip
Netruchli a najdi si svobodnou! Ale bacha bude se taky chtít vdávat a někdo jiný bude stát za oknem!

Folino
03. 04. 2001
Dát tip
Pokud se budeš pokládat do stavů, které tuším a vím kvuli komu, tak se z toho zblázníš. Pokud se zaměříš na pesimismus, tak Ti to odebere krásu a lehkost, kterou svět i poezie přináší. Stavy i osobu znám. Snad Ti to pomůže se kousnout do rtu a vypsat se k jinému tématu.

Vio
03. 04. 2001
Dát tip
Nejsem tady jako psycholog a tak řeknu, že je to na můj vkus příliš jednoduché a přímočaré. Strohý popis. I ze smutku jde psát jinak. Obrazněji.

kachnička
03. 04. 2001
Dát tip
:o))) pro rs232 a pro Eddy - líbí se mi: "cukr je hořký, šlehačka slaná"...to docela přibližuje situaci....

brooklyn
03. 04. 2001
Dát tip
cau Eddy,souhlasim s Kachnickou. cukr...dobre. Z holkama je kriz...a holky rikaji to same o nas. :o) a co do formy ,pri rymovanych se mi vice zamlouva rytmus ,ale to je moje vec.:o))

dobré.tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru