Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dnes beznadějně vyprodáno

29. 10. 2006
1
2
1070
Autor
Morganna

Je sobota, 3.6, večerní hodina a my se nacházíme v jednom z pražských divadel.Třetí zvonění, nedočkaví diváci tiše usedají do křesel, opona stoupá…

Ale ale! Co to vidí naše bystré oči! Uprostřed jeviště se zjevil obtloustlý zapocený pán, na kterém je vidět, že ‘mele z posledního‘. Svým dramatickým monologem se snaží zaujmout nejednoho diváka. Jeho heroický výkon nás strojem času přenáší do dob dávno minulých. Pamětníkům se okamžitě vybavují předsedové bývalých komunistických stran. Jak zajímavé! Sledovat v přímém přenosu téměř diktátorský proslov plný obviňování okolí z nečestnosti, avšak nutno říci, že zdůraznění vlastní dokonalosti zde v žádném případě neschází.

Má vlastní fantazie přimyslí tomuto pánovi zbraně. Páni! Ten kdyby mohl, tak své odpůrce zastřelí rovnou nebo jim nechá vystrojit popravu o jaké se nesnilo ani středověkým zločincům. 

Naštěstí se opona zhruba po patnácti minutách zavírá a ‘‘PAROPRASE‘‘, drama jednoho herce, končí. Uvaděčky vyprovázejí šokované diváky a ředitel divadla si mne ruce nad výdělkem z vyprodaného představení.

Jak již jistě některým došlo, nenacházíme se v žádném pražském divadle, nýbrž v pražském lidovém domě, v sídle ČSSD. No jo! Zase jsme jednou byli svědky ostudného projevu v historii české politiky.

A proto v dobách povolebních i předvolebních NEZAPOMÍNEJME na to, co říká a koná ten, kdo chce řídit současnou českou politiku. 


2 názory

Kačírek
13. 02. 2007
Dát tip
není to špatné, myslím

trapná podpásová prvoplánová předvídatlená agitace.. už jsem ti o tom něco řekl..* není Ti už přece pět, ne..?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru