Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NeKultura.cz - nový internetový magazín podporující tvorbu nezavedených autorů!

07. 11. 2006
0
0
551
Autor
lacium
Hezký den!
Jako šéfredaktor internetového magazínu NeKultura.cz bych vám se svolením majitelky serveru Písmák.cz nabídl další a velice zajímavou možnost publikace vaší tvorby.
Každý týden je totiž neděle věnována v naší koncepci právě kvalitní tvorbě začínajících autorů. Žánrům se meze nekladou, je tedy možné zaslat prózu, poezii, ale i publicistické žánry (například fejeton). Výhodou takového zveřejnění je, že si vaše texty přečtou i lidé, kteří nejdou prvotně za tvorbou neznámých autorů, ale za zajímavými texty a komentáři našich stálých redaktorů. Proto vám předkládám možnost konfrontovat vaš literární texty jinému publiku, než jste doteď byli zvyklí.
Pokud Vás nabídka alespoň trochu zaujala, posílejte své texty na adresu redakce@nekultura.cz, váš příspěvek si rádi přečteme a ty nejlepší každou neděli zveřejníme. Do nového roku chystáme tzv. NeKulturní večery, kde budeme představovat nové a talentované umělce a to nejen literáty, ale i kapely, výtvarníky, módní návrháře, divadelní představení a podobně. Je tedy velice možné, že nejlepší z vás poté rádi oslovíme k případné spolupráci na medializovaném literárním čtení, kde nejednomu autorovi vyschne v ústech. :-) Mluvím ze svých vlastních zkušeností, je to další zajímavá zkušenost.
Doufám, že Vás naše nabídka zaujala... Přeji krásný den a těším se na vaše díla!
S pozdravem
Ladislav Konečný
šéfredaktor magazínu NeKultura.cz
lacium
09. 11. 2006
Dát tip
No, literární kritik je asi tvrdé slovo, ale ano, přečtou si dílo lidé, kteří studují literární vědu, takže k tomu mají co říci. Co se týče peněz - ne, bohužel, zatím nemůžeme platit. I když už máme jisté čtenáře, stále jich není tolik, abychom se uživili z reklamy, takže i redaktoři našeho magazínu zatím nepobírají žádný plat. Je to, jak už jsem řekl, možnost publikovat pro jiné čtenáře, zviditelnit se i na poli novinářském svými uměleckými texty a v neposlední řadě, pokud nás některý ze začínajících spisovatelů opravdu zaujme, jsme schopni mu na začátku příštího roku zařídit literární čtení, které by mělo být díky firmě Clown.cz značně medializované, tudíž je tu možnost novinářů, dalších posluchačů a podobně. Možné důsledky si snad domyslí každý sám! :-)

Repulsion
08. 11. 2006
Dát tip
Špiznul jsem na to a zatím je mi ten e-plátek docela sympatický. Možná jim něco pošlu. Třeba Kadíš jak hrom včetně rozboru...

StvN
08. 11. 2006
Dát tip
Fajn, takže si mou povídku přečte nějaký literární kritik potažmo spisovatel nebo vydavatel? Zaplatí mi někdo? Nebo je to jen další kapka v moři grafománie?

lacium
08. 11. 2006
Dát tip
Tématům se meze nekladou. Jde opravdu o uměleckou tvorbu a tu bychom jako redakce neradi omezovali. Co se týče čtenářů - dobrá otázka. Náš čtenář, čtenářka (neupřednostňujeme ani jedno pohlaví) se pohybuje v rozmezí cca 17-40 let. Je ale především určen primárně studentům vysokých škol a čerstvým absolventům.

Print
07. 11. 2006
Dát tip
Už je to spravené.

díky za nabídku, ale proč je tu 3x stejný text???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru