Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NEVIM , ASI NECO O PRATELSTVI!!!

05. 04. 2001
1
0
446
Autor
kiryl

V AUTÉ JSEM VČERA POSEDÁVÁL PŘEMYŠLEL JSEM NAD TÍM A TÍM PŘEMYŠLEL JSEM JESTLI TO PUJDE A JESTLI PUJDE, KAM A S KIM!! DOUFAM ŽE BUDE TO V POŘADKU ZE ROZTEČE SE TO ŘEKÓU! ŽE BUDEME SE ZPOLU STÍKAT ZE PUJDE TO SAMO SEBOU
kachnička
15. 06. 2001
Dát tip
:o))) Mimůňku - tak teď jsem si Kiryla představila - a to je dost síla...dávám TIP*

kachnička
07. 04. 2001
Dát tip
Mně se to zdá nějaký divný, ale tím, že Tě znám, mi to připadá roztomilý a taky obdivuju, že jsi schopný psát v cizím jazyce - tedy pro Tebe....:o) No, na TIP to není, ale chci Tě povzbudit.

Marigold
07. 04. 2001
Dát tip
AHOJ Metoději! Já tě chci taky povzbudit:-)))

Bix
05. 04. 2001
Dát tip
Trošku neurčité, možno by si sa mohol vzdať rýmov, netreba ich za každú cenu, myslím. Chýbajú Ti tam dĺžne,ale to je detail, ale stýkat nie je s "y" ? Pokazí Ti to zbytočne dojem...

Stínovlas
05. 04. 2001
Dát tip
No co říct? No hmm... Tak teda název nic moc a psaná podoba děs. A ta diakritika. Jinak obsah ujde jen "že rozteče se to řekou" mi tam nesedne. Jsem to pochopila, že to má být o stmelení nebo navázání přátelství a tenhle řádek svědčí spíš o rozchodu.

Naso
05. 04. 2001
Dát tip
asi...

leze na vás jaro? nepiste basne s chibama!!!!! ---!-- jinak myšlenka dobrá.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru