Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kam vitr ???

05. 04. 2001
2
0
1229
Autor
jester

S diky zolli, ktera mi na Rovne verse od inventora upozornila, s diky jemu a vsem, kteri si vlozili kritiku ci nazor..a take s nadeji, ze treba si to ( od Inventora) precte jeste vic lidi..)).. BTW.. Tip jsem mu ale nedal..))

Kam vítr ????? Lidi, kam to jenom spěje odkudpak ten ten vítr věje a hlavně, kam vlastně fouká.. ? Jeden nerozhodně kouká, kam se před ním jenom schovat, Kriti, či nekritisovat ? Volit verš a rým jen prostý nebo raději být sprostý aby každý poznal snadno, zahrávat si není radno.. Pro ty co se trochu boji, Připomenu, ”pod obojí“ též nebylo špatnou fintou a máme v tom tradici.. Jenom ne hned se svou flintou předčasně a do žita.. (klobouk změnit v čepici možnost též se naskýtá..) od Byrona k Villonovi, co je lepší, kdo mi poví ? Už v tom zase asi lítám, jen se bojiím, že to schytám.. od Cara i od Lyrika.. atˇsi kdo chce co chce říká mně může číst snad i slepec.. oddaně Váš Rýmotepec……
Tynic
05. 04. 2001
Dát tip
:o))))))))))) Máš recht ! :o)

Zolo
05. 04. 2001
Dát tip
Tiptepec :-)

Cavalera
05. 04. 2001
Dát tip
ehééé tím Carem mám být já?? Tož koukněte ohnout záda a pořádně makat, bando línejch vší!!:-)))) ... Jinak dobrý:-)) (akorát, není-li to na Lykrina příliš jednoduchý:-))) ééé pardon:-)))

Jarodějka
05. 04. 2001
Dát tip
z těch všech.. Byron, Villon, Caro, .. mi říká něco jenom Lyrika.. :o)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru