Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nebe nezná vyvolených

06. 04. 2001
6
0
1195
Autor
wendigo

Pro blázínky z brněnského paraklubu.. Ať už konečně najdou to svoje vytoužené nebe.

Když je nejhůř a nezbývá kousek víry, když Tě někdo blízký zradí. Selhalo Tvoje tělo dosud plné síly a umírají touhy, co Tě svádí ? Podívej tam nahoru, kde zase z temnot vyjde slunce. Hřeje, pálí, je v něm život, vrací všem věcem jejich kouzlo. Hold Tobě skládám, ne kostem všech svatých. Jsi moje láska a světlo mé duše, jsi pekelná síra a když pálíš, tak tiše. Podívej nahoru kde stojí psáno písmem jasnějším ohňů v našich srdcích vášní zapálených. Stojí tam tři sladká, moudrá slova o tom, že Nebe nezná vyvolených. Tak jedeme!!! Nahoru a co nejvýš, ať se na to ještě jednou z oblak podíváme !!! Tam kde zpívají ptáci a studí jen vítr, pýcha se ztrácí, i když nelítáme.. Podívej tam dolů k zemi, obrysy splývají a nepodstatné mizí, vše co v Tobě zbývá je tak nádherné a ryzí. Hluboko, hluboko dole jsou nenávist a války, tam kde místa pro ně není. Teď bůh Tvým nitrem tančí, jsi mezi nebem a zemí.
Elyn
10. 01. 2004
Dát tip
* Miluju tu knížku...

ikarka
13. 07. 2002
Dát tip
***....mlčím

kdo na kolenou kleká..vídá dál ... a kdo má kolečka v hlavě..ten se má i hravě..

Print
01. 06. 2001
Dát tip
Jo....brněnský paraklub...to jsou ti nejskvělejší lidi!!! My, co chodíme, co rukama onanujem...co se dotýkáme druhých...a ne koleček - tedy na tom, co námi pohybuje! Tohle je o životě! Tohle!!! A ne ty naše uslintaný sračky o umírání ve dvaceti!!!! Bože, děkuju ti za ty, kteří jsou na kolečkách a za ty, kteří jsou na kolenou!!!! *!

Popelucha
15. 05. 2001
Dát tip
Obdivuju všechny letce, parašutysty a takové ty ostatní lidi ve vzduchu.

dost dobré.TADY se stal dnes někdo oblíbencem SlečnyMezkové.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru