Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rakev

06. 04. 2001
0
0
979
Autor
Kuba_r

Nevím co k tomu napsat.

Rakev Pomalu přistupuji k rakvi jsi krásná, krásná jako vždy tvé dlouhé blond vlasy ozařují celou tuhle pochmurnou místnost místnost plnou smutku, žalu a vzpomínek Stojím nad tebou a přemýšlím přemýšlím co jsi pro mě byla byla jsi snad kamarádka, přítelkyně nebo moje životní láska? Nevím jen tak nad tebou stojím, stojím a přemýšlím koukám na tvé již vychladlé rty, jak rád bych udělal něco něco na co jsem celý tvůj život neměl odvahu jak rád bych tě chtěl políbit, chytnout za ruku a držet Už vím vím co jsi pro mě byla a vždy budeš pomalu odcházím a každým krokem se vzdaluji dál od rakve, dál od tebe a každým krokem nenávratně strácím kus sebe až venku si uvědomuji, že jsem stratil něco co už nikdy více nenajdu tebe.
Celinka
21. 04. 2002
Dát tip
Souhlasím s Raptou, nemám ráda blondýny už z principu... Zaujal mě asi jenom ten název, jsem myslela, že to bude tak nějak psycho a zatím... Se mi líbila poslední věta.... Jsem asi hodně kritická, že.... Promiň, ale takhle to cítím...

Rapta
22. 03. 2002
Dát tip
blondýna...no fuj

CrazyFairy
25. 08. 2001
Dát tip
Je to krásné...v mém životě byl jeden zcela zvláštní člověk.Milovala jsem ho, ale on odešel, ani se nerozloučil.Jen mi svými pohledy ubližoval. Nezemřel, jen odešel...polibek na rozloučenou mi pak kdysi dal až zasadil poslední ránu...Věděla jsem, že s ním odešel i kousek mého já....

Anonym
19. 04. 2001
Dát tip
P.Profesor z umělecké školy V OV: Myslím, že do rakve by ses raději neměl dívat.

Grim
18. 04. 2001
Dát tip
Jako bych to už někde...asi tak stokrát.... Já nevím.... Jako skutečnost by to bylo smutné, jako dílo je to nudné. Promiň.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru