Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

o lži

09. 04. 2001
2
0
1138
Autor
nikdo

Zjistí to jednou to musí přijít. Přestane se smát, přestane plakat. Její malá duše zaboří se hlouběji do těla, srdce přestane bít, jako na mrazu a bude ticho. On s úlevou už nežije ve lži. Ona se smutkem proč nelže dál? Pak strhen se bouře myšlenek, citů, emocí. Bude také ticho slz, piva, samoty. Za dlouhý čas možná to přebolí. Možná hned, jak polkne poslední. Malé, kulaté, barevné. Snad už nikdy neuvidí jeho oči a rty jak šeptají: Miluji Tě. Lžou do tmy.
Ostrovidka
24. 04. 2001
Dát tip
krásná, smutná.....:-))*

Celinka
22. 04. 2001
Dát tip
Tak tahle je good. Fakt je asi to nejlepší, co jsi napsal. Jdeš do sebe. Je krásná, ale Ty seš víc. Je prostě od srdce. Sice tak jako každá, ale musíš sám uznat, že je krapánek jiná, že ty, co normálně píšeš. Jen tak dál lásko... Je úžasná...

Miroslawek
09. 04. 2001
Dát tip
Pokud to není nějaká avantgarda, oprav si, prosím, překlepy. Nejen z nich je vidět, jak je to syrové a nedopracované. Nechci Ti vytýkat nedostatek pracovitosti, nicméně zvaž, zda by nebylo moudřejší trochu si to po sobě projít, zpracovat a opravit výsledky prvotního tvůrčího záchvatu. Ten emocionální náboj jsi tomu dokázal dát opravdu slušný a proto by to za to podle mého soudu skutečně stálo. Potenciálně docela dobrá báseň, kdybys to neodflákl. Ale piš, piš.

Marigold
09. 04. 2001
Dát tip
Asi tak...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru