Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Věčnost

09. 12. 2006
1
2
574
Autor
Dubák

Malé zamyšlení

Věčnost Jsme součástí věčnosti. Jako jsme byli včera, Jako jsme jí i přítomností i tím co a čím budeme za hodinu nebo třeba za deset či sto let. Smrt je součástí života. Ne jeho koncem ani jeho smutkem. Zrození nebo narození je také jeho součástí. Je to jako start a cíl. Život je vědomá součást věčnosti, náš díl věčnosti, která nemá začátek ani konec. Je stále a pokračuje. Náš úkol je v tom, abychom ten náš díl věčnosti naplnili tím nejlepším co je v nás a pokračovali v dobrém a započatém díle našich otců, dědů a jejich předků a připravili vše, aby v tomto díle mohli pokračovat také naše děti a děti našich dětí. Tak jsme a budeme na nekonečné přímce věčnosti. Oslava, zpěv a přípitky všech zúčastněných při našem narození mají mít pokračování i při našem odchodu z pozemského světa, protože to již budou žít své životy a naplňovat svůj díl věčnosti naše děti a naši pokračovatelé.

2 názory

Zarw
10. 12. 2006
Dát tip
Právě, že je to pravda... je to tak rozumné, že se v tom nedá najít ani skulinka pro snění... ale to může být mé omezení. Jinak jo

To je moc RRAVDA!!! *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru