Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Človek

09. 12. 2006
0
8
634
Autor
Drvo

Prolog vyuzijem na oznamenie: som uplny zaciatocnik mozete mi tu niekto poradit ako spravim v diele clovek to nech je to pekne oddelene? sak som to uz 3 razy prerabal a stale mi tu vypisuje to iste

Človek, aké krásne stvorenie si, môžeš byť slobodný v mysli, môžeš byť slobodný v duši, môžeš byť krásny ako kopa ruží, kadekomu sa z tvojich pocitov srdce vzpruží. No pamätaj, si iba človek. Narodil si sa aby si žil, žiješ aby si slúžil, Radosť a šťastie aby si rozdával, Nie aby si v nešťastie a v bludy upadal. Človek, ako to zvučne znie, No je to na zamyslenie. Koľko lží a zla sa vôkol teba hemží, Koľko strachu a bludov sa v tvojej hlave množí, Čo iba človek nebojácny dokáže sa tomu postaviť, Čo iba človek rozhodný dokáže pozastaviť. To isté dokáže ťa aj zamoriť. Človek, pamätaj že si iba človek.

8 názorů

Jendula
09. 12. 2006
Dát tip
Rozumím, asi máš pravdu. Můj pocit bude zřejmě nesprávný. Za každým rohem vidím duchy.

..je to len tvoj pocit... ...o akej neochote hovoris?...vsak som dokonca autorovi odpovedal...osobne mu vyhladal link na to dielko... ...rozlobenost?...prosim ta naco?... ..na to co sa pytal...hoci mi neposlal avizo..usmev... ...cize keby chel rozviest ja to rozvediem... ...vsak keby som nechcel nenapisem nic...vsaze?... ...neviem ja osobne si zakladam na hutnosti...a jasnosti..

Jendula
09. 12. 2006
Dát tip
Každý nějak začínáme. Tvá kritika byla v pořádku - po obsahové stránce. Přesná, jasná, konstruktivní. Z nějakého důvodu však v pozadí cítím jakousi rozzlobenost, neochotu, radost z udělování štulců. Jako redaktor by ses měl naučit jednu tvář uhodit, ale hned v zápětí tu druhou pohladit.

...ale preco stale rovnakym sposbom?..

Jendula
09. 12. 2006
Dát tip
Některým lidem, že, Aššuratakdále, je takové banální věci třeba neustále opakovat. Slušnost, prosté člověčenství. Nenech se odradit, Drvo. Pokračuj.

http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=223341 ...ak by odkaz nefungoval...tak autor JiKo... ...dielko..jak na odstavce kurwadrat...

Drvo
09. 12. 2006
Dát tip
Ja viem, ale som uplny zaciatocnik, toto je este stare dielo, mozete mi tu niekto poradit ako spravim nech je to pekne oddelene? sak som to uz 3 razy prerabal a stale mi tu vypisuje to iste

..no tie verse zasa tak volne nie su... ..ma to skoro az rapove koncovky.. ...zbytocne moralisticke...a ohrate...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru