Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kaďůrka

09. 12. 2006
0
3
408
Autor
Sekera

Nejradši mám, když si moje partnerka lehne v posteli na všechny čtyři a vystrčí na mě svůj zadeček. Já jí přitom lížu její kaďůrku a přitom onanuji. Je to ta najvyšší rozkoš kterou znám a myslím si, že sï to zaslouží umělecké ztvárnění. Paradoxně v této básni však píšu o tom, že toto ztvárnění je nepopsatelné. Mám strach, že nejsem dobrý básník, už kvůli kritice mé předchozí básně.

Kaďůrka

Jaroslav Sekera

 

Jak se krásně leskne,

spanilá tvá řiť,

ja psal bych o tom básně,

teď však ztrácím nit.

 

Nepomohu teď popsat,

co cítím když to mám,

když jazyk do tvé dírky,

prostě nějak dám.


3 názory

Jendula
09. 12. 2006
Dát tip
Je to brutálně ohavné, skoro jako od Aleistera Crowleye, ale tryská z toho tolik nechutně nemravné, úchylně lascivní, odporně živočišné sexuchtivosti, že se mi to snad líbí. Jen si myslím, že by tady měla pro tohle měla vzniknout další rubrika (pornorubrika) a nějak to zaonačit, aby k tomu neměl přístup každý. Docela určitě sem dopisují i děti a mohly by si to přečíst. A zrovna takto podaná sexuální výchova asi nebude tou nejsprávnější. Kroť se, autore. Sex ano, ale zkus to nějak šetrněji.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru