Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ŠTATL STAROBAHNA V MELODAJCE

10. 12. 2006
2
2
1498
Autor
Tinnitus

(21-10-2006) - Brno, Melodka - Bugmen, Evil as model, Hary a hadi

      Jak možná víte, barva je jedinej parametr auta, kterej jsem schopnej posoudit. Tak teda : na cestu do Brna se neohroženě vydáváme zapůjčeným VW červený barvy. Díky mami. Majk leží doma nemocnej, takže jede jen tříčlenná sestava plus tradiční maskot (fotografka, snad i fanynka) Áňa. Cesta je dost vospalá, takže jediný vzrušení představujou totálně zdemolovaná kára na benzínce a zoufalý hledání parking platzu u Melodky. Do klubu nakráčíme jakože teda dost nesměle – jsme totiž celkem skromný (na to jak jsme dobrý). Klub je krásnej – vlajky metalovejch bohů na zdech, tyč přímo na pódiu (pozn. tu pak dali pryč a na místo toho bicí – nechápu…). Nic, dáváme nějaký to pití a fotbálek. Tady se ukazujou mý netušený kvality a se Štěpánem porážíme zbytek posádky.

     Tradiční alkoholovej lídr Štěpán dneska zůstává daleko za svejma možnostma, páč má za sebou namáhavej včerejšek. Abych se taky dostal k tý muzice, co? Hrála tam nějaká kapela Hary a Hadi. To mě teda nezaujalo, nějaká alternativní temná bu bu věc. Ale věřte mýmu vkusu, že jo. Mezi tím se ukázalo, že Evil As Model maj o nás zkreslený představy – že budem asi moc dobrý, když jsme tenkrát hráli s tou kapelou s Dischordu a tak. Nic, naladíme nástroje a jdem je vyvíst z omylu. A upřímně, kurvili jsme to slušně. Jenže ve výsledku to vlastně až tak zlý nebylo, bych řekl. I nás někdo chválil dokonce. Přirovnání se ten večer pohybovaly na divný ose : nezávislá britská scéna (Oasis nebo co?) -Smashing Pumpkins-Butthole Surfers.

    Poslední byli Evil As Model (myslím že s jedním „s“ navíc by to bylo lepčí). Ty hráli něco mezi Iron Maiden, At The Drive-In, Silverchair a do toho trošku art rockový sóla. Guláš fest, ale vlastně se mi to líbilo celkem. Hlavně ty heavy metalový pasáže. Po koncíku házíme rozlučku s hodnejma lidma vod modelů a ještě hodnější Fungi, co tam přišla. Byl tam prej i frontman Trabandu, ale toho já neznám, tak nevim. No prostě se vzájemně se pochválíme a jedem zpátky. Unavený a celkem spokojený nakonec. Příště teda už komplet, co?

láska - vůbec ne blbý brňáci
zlo - zvukař trochu


2 názory

anek
10. 01. 2007
Dát tip
joo, brnaci jsou dobri;) a co teprve na melodce.. fakt to tam uz nevypada jako v country baru? tam byvaly party, vsem nam bylo 16 a hrali nam k tomu pervers animals..*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru