Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

STRČ PRS SKRZ KRH

Výběr: rebecca13
11. 12. 2006
2
8
1118
Autor
Tinnitus

(28-10-2006) - Praha, Toulcův Dvůr, KRHfest - Goro, CiTYK, Les Fauves, Lakmé, Sulk, Disabled,...

Na tohle jsem se těšil. Páč festiválek, kapelky, lidičky – co může bejt lepčího, no ne? Toulcák je hned u zastávky a tak nebloudíme ani. Venku ale žádnej dobytek nebo jiná pohodová zvířena neběhá, i když to slibovali! Nic, u vstupu dostáváme aspoň náramky – Martina VIP černej, já vobyčejnej pruhovanej. Jdou i utahovat, dobrý. Ale to ti řeknu, je to past! Nejde to zpátky totiž! Nemilosrdnej plast mi krájí ruku! V křečích se plazím zpátky a prosím abych byl zbavenej toho podlýho náramku a byl by mi věnovanej nějakej normální. K tomu hrajou nějaký teroristi plandavý kalhoty, bradky, metal a rap. Martina se chytla taky do náramkový pasti. Nebo to bylo pozdějc? Už nevim.
 
Šelmy nejsou kompletní a maj hrát skoro. Napětí. Hryzání nehtů. Najednou Ms. Natali ANDREA! rozráží dveře a je to úleva, to je jasný. Fór: Les Fauves (čti „l-fóf“) zahrajou zase komplet repertoár. Pět věcí. Šest? Ale perly, perly! Zvuk dneska tolik nemaká. Jinak ale lepčí než posledně, bych řekl. Potkáváme Tomáše VOJTU!, kterej pro nás ty metalový outfity fakt má! Je to bůh, dealer zakázanýho ovoce a všechno v jednom. Kláníme se mu a obětujeme mu vegenátek s hořčicí. Já jsem mistr vtipu, vymejšlim skvělý názvy („Malé břicho, slabé břicho“) a vůbec jsem dobrej. Jsou tam ale lepší! Třeba Filip. Kdysi mu vypadl chvostoskok z vlasů! Přitom když předtim psal práci o chvostoskocích, žádnýho nemoh najít! A já se ptám, kdy bude televizní zábava podobně kvalitní jako toto? Nebo Anežka a Hans, který jsou dokonalý jenom tim, že jsou tak skvělá dvojka. Proč tyhle ikony nás mladejch lajfstajlový časáky pořád ignorujou?!
 
Ale taky tam hrajou nějaký kapely mezi tim. Sulk zní míň indie a víc grungie než jsem si přál. V Disabled hraje na basu Eso Hynek. Ale zpěv frontmana není moje sklenička limonády, to teda ne. CiTYK pro mě podruhý a zatím nejlíp. Psychedelik fest. Job dělá kliky a haleká do mikrofonu. Skoro už s nim zpívám „holky silný jak bejci“ a jiný fajnový texty. A najtka se teprv rozjíždí. Goro jsou totiž epochal. Total. Jonáš s boa i pan kazatel Petr táhnou rokenrolovou mašinu nadoraz. Na to reaguju pohybem a dělám ostudu všem známem. Dostal bych se určitě i do Coalition against hardcore dancing, kdyby to někdo natočil. Střih. Propocený stojíme venku. Prší. Martina kouří, ale mě to neva. Není jí dobře. A tak radši jdem. Lakmé vidim jen chvilku. Písničku věnujou všem veganům. I Martina se usmála trochu. Viděl jsem to. Job Lakmé natáčí pro TéVé Óčko a my jedem dom. Už fakt.
 
 
Láska –  Tomášovy VOJTOVY metalový hábity, Filipův chvostoskok, známý tváře vůbec
Zlo – blbec co si nepamatuje jména, zákeřný náramky, sychravý  počasí, večerní nevolnost

8 názorů

Tinnitus
12. 12. 2006
Dát tip
Katarakta: Úplně neutrální a anonymní prs, fakt. Zámotek: Něco tam dám. Tahle recka s Bgmn nemá ovšem společnýho lautr nic.

Tinnitus
12. 12. 2006
Dát tip
Katarakta: Úplně neutrální a anonymní prs, fakt. Zámotek: Něco tam dám. Tahle recka s Bgmn nemá ovšem společnýho lautr nic.

Tinnitus
11. 12. 2006
Dát tip
Opraveno. Jsem to zmatlal. Nakopněte mě někdo.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru