Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V zemi kde žili lvi

15. 12. 2006
0
3
869
Autor
siber

Kam se poděla naše hrdost z toho co bereme jako SAMOZŘEJMOST z čeho. no přece ZE SVOBODY

 V zemi kde žili lvi to bílé místo na mapě střední evropy.Tam bílý lev jako symbol svého národa hrozíc každému nepříteli smrtí mocným ůderem jeho tlapy.Dnes ale už nechrání my sami jsme ho zavřeli do klece a stejně jak svou hrdost jsme od ní zahodily klíč.Ted jenom šakal s prašivinou nám vykládá svoji pravdu a my jako bílé myšky mu to hltáme jako by to bylo slovo boží.Podobají se noži ty jeho řeči plné nadutosti.


3 názory

jt
25. 12. 2006
Dát tip
taky úhel pohledu. mi osobně jsou ale sympatičtější takový ty triky s nápisem fuck your nationality. určitě je fajn mít ňáký kořeny a hlásit se k tradicím, ale - rozhodně je potřeba respekt pro ostatní & myšlenky globalizace .. ;-)

Honzyk
16. 12. 2006
Dát tip
no, to jasny, mne napadlo, jak Polaci jeli na konich , na hlave cepice s perim, proti nemeckejm delum, ale nic novyho, sracky sme, to teda jo... mne libi posledni veta, ta silna...a sem tam chybka....ale coz...)) (zahodili, lev "hroze", kdy chces za kazdou cenu prechodnik a tak...)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru