Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pomatení

14. 04. 2001
2
1
1059
Autor
panenka

Zase jedna zbytečná hodina \Historie české správy\, předmětu zdaleka ne tak důležitého jako je jeho název. Ano, pane profesore, tak tímto se zabývám během vašeho výkladu:-)) pokud zrovna nespím...

Příslibe noci, lásko!, naděje?, vzývám tě v moci své k sobě. Už jdu si pro tebe. Autore milostných veršů, ztracená neřesti v objetí noci beze dne. Milenka myšlenek, zbytečků chtíče, stýská si pro sebe o tom, co bude a bylo by bez vás.

1 názor

Řízek
09. 01. 2008
Dát tip
tak to je dobrý, i když mi už někdy ty zamilovaný verše lezou krkem. Př. "balkónová" scéna z Romea a Julie mně přímo vytíčí! :D ale jo,... když je to z nudy, hned je to vo něčem jinym,...

Danny
23. 08. 2001
Dát tip
*

Mea
15. 04. 2001
Dát tip
tak blbůstka to určitě není ... není ... konečně taky někdo, kdo píše při hodinách :) ...

Astalavista
14. 04. 2001
Dát tip
Nechápu zařazí téhle věci. Ať nad tím přemýšlím sebevíc, blbůstku v tom nevidím. Možná si to tak zařadila pod dojmem toho, jak to vzniklo. Na zbytečnou hodinu to není špatné a pokud je kvalita tvých dílek přímo úměrná nudnosti přednášky, choď na ještě nudnější.

papouch
14. 04. 2001
Dát tip
jůůů :-) To já si během přednášek maloval parní lokomotivy..... .....někdy uspořádám výstavu :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru