Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

z kruhu do čtverce

16. 04. 2001
5
0
1292
Autor
Nera

... tak pláčeš když se smáčíš v neonech kouře co červená ve své nemoci kladu své dlaně na chvíli kdy dožijem od dveří ke kamenům sněhové bouře snáší se čas - a není mu pomoci jó s tichem už pár let kočujem tak plač! tak řvi! tak leť!

sníh padá naznak tam kam by neměl a je ticho ticho před trháním papíru na co jsou facky když jsme ještě nevyšli a na co ta ušlapaná cesta po které nedojdeme a vycházíme do rána... tak jdem! a to okolo jsou řeřichové ulice vystopovaných lásek jenom ty lidi se nám nějak nevešly na papír hvězdy se zastavily že počkají ale nás tak bolí nohy po prachu všech cest co zalejzá pod nehty a za zády se prochází utopené pivní jaro ve kterém si plavu jak svíčka po moři jen přístav nějak nevidím
hermit
19. 04. 2001
Dát tip
no jasně*! no jasně*! (dneska mě už asi nic originálnějšího nenapadne) (Nera je náhodou taky řeka - v Rumunsku...;)) a jinak ***** co jinýho bys chtěla ?? :))))))

ochechule
16. 04. 2001
Dát tip
máš ve slovíškách barvy a příběhy...*~*žbluňk*~* já bych ti něco chtěla žíct... když jsem pozolovávala námořníky co jezdili po střeše našeho domova - vždycky jsem se ptala maminky kam míží? a ona že hledají svůj pšístav. A to jsem pak pocítila touhu najít také svůj přístav... "maminko...a kde mají ochechule svůj pšístav?" " zavři oči maličká...svůj přístav si nosíme ve svém srdci nemusíme nich hledat (občas nějakou tu chaluhu:o) o to víc máme času na Žití." žikala maminka... ale to víš možná to lidi maj jiný než hloupoušké ochechule... já ti to sem píšu jenom proto gdyby ti to tšebas na něco bylo... cák jsi mi blízká Nežičko...♥☼♥

vlaštovka
16. 04. 2001
Dát tip
... Jen pšístav nějak... nevidíš.... ? A na co, fšechno máš v poslední větišce plologu, myslím... aspoň my vlaštofky to tak vidíme... :o) Flllllllnk..

Merleyn
16. 04. 2001
Dát tip
Kamaládky už všechno žekly, ony toho hodně ví, víš, tak na dláčka zbyl jenom tlápanec na tip a fllllnk plyč ☼

papouch
16. 04. 2001
Dát tip
a papouš jen moudřřřřřře na bidýlku přikyvuje, pípne a důstojně odfrrrnkne....... Flllnk :-)

Mamlakat
16. 04. 2001
Dát tip
no jasně*!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru