Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ztracený

06. 01. 2007
0
2
480
Autor
rjemo
Tupý náraz. Rozhlížím se, kde to jsem? Netuším. Rozhlížím se, ale všude jen samá tma,jen černá prázdnota. Snažím se křičet, ale když jsem otevřel pusu, vlezla i do ní tma, a já se jí začal zalykat. Bojím se tu. Bloudím, hledám cestu ven. Ale ven je jen jedna cesta a tou jít nechci, alespoň ne zatím. A tak dál plavu ve tmě, ve svých touhách a nadějích a hledám cestu, o které vím, že není. Cestu, o které jsem si ještě včera myslel, že je.

Bolí to. Moc to bolí. Každý úder srdce bolí. Miliony malých jehel v něm zabodnutých mi dopřejí jen bolest. Je lepší bolest nebo prázdno? A ten zkurvený čas stále běží, nemilosrdně kousek po kousku. Každý úder vteřinové ručičky... jako by to bylo tisíc let... abych měl čas poznat svoji bolest. Ale já nechci, nechci, tak proč? Proč se prostě nemohu utopit ve tmě? Proč tu mám zůstat, když tu nic není?

A ty se nesměj, kurvo! Dočkala ses.. Jo, jsem už teď jen Tvůj, ale nesměj se tak nahlas, prosím. Prosím. Buď ticho prosím, aspoň ještě chvíli. Už ti neuteču. Nebudu už hledat svět, kde bych mohl být šťastný. Už po takovém netoužím. Stejně v něm zůstane nakonec jen bolest.

Sakra, kdy se to stalo? Kdy?

Já nevím, nevím, nevím, nevím, nevím, nevím..

Kdo jsem? Řekni mi to, prosím, musím to vědět...

Jsi svoje nemoc...

Ne, nemoc jsi ty!

Já jsem ty...

2 názory

Honzyk
06. 01. 2007
Dát tip
... zmatene....vyznam poslapan az upornou snahou o sdeleni....

Craerassy
06. 01. 2007
Dát tip
je to tolik upovídané...až to vzbuzuje lítost...jenže jsou pocity, které mají být vyvolány právě tím, co je ukryto mezi řádky..někdy věci, které příliš vystavujeme, ubíjejí slova...nevím, jestli rozumíš, ale asi to neumím popsat jinak

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru