Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Temptation of Queen Mab

13. 01. 2007
2
7
1093
Autor
Ninkwen

jeden z dalších textů naší skupiny skladba je ke stažení na této adrese http://www.noise-pollution.ic.cz/downloads.html

When night is creeping
And your mind's sleeping
With head in hands
Sinking into dream
Cold wind's blowing
Shadow's growing
Shut your eyes
Welcome to my realm

R:
Everything looks so real
And I know how you feel
You have to find right path
Until the morning dawn
Be carefull, don't astray
Because you'll have to stay
Like blinded by false light
Closed in the other side

What you feel is not real

Tell me how you feel
Tell me what is real

There's no sadness
Neither madness
In this place
Where everything is right
Open your eyes
Look through sleek lies
Throw off blindness
Now you can see bright

R:
Maybe it looks so real
But in your heart you feel
That you must find right path
Until the morning dawn
Because if you astray
You'll never find the way
So do not try to hide
Yourself in other side

Can you feel
What is real?

7 názorů

Jendula
30. 03. 2007
Dát tip
Tadadam, tadam, tadadam, tadam. Skladbu jsem si poslechl. Fajn. Byl jsem příjemně překvapen. Teda nejsem žádný hudební kritik a hudbě moc nerozumím, ale zdálo se mi, že zpěvačka, byť vládne hlasem krásným, smyslně zabarveným (živě vidím krásnou dívku, které náleží - hlas hodně připomíná Suzanne Vegu), do toho nedává vše. Jako by samu sebe krotila, jako by se bála rozvinout ho do křišťálového jasu, uchvacující hloubky a rozechvívající výšky. A přitom tam ten potenciál je. Ale možná jen plácám, protože tomu prostě nerozumím. Jinak to ale bylo skvělé, přesně styl muziky, který mám rád. Dávám tip.*

Ninkwen
25. 03. 2007
Dát tip
kdo má zájem, tak vznikla nahrávka téhle skladby v provedení skupiny Noise Pollution, kde zpívám http://www.noise-pollution.ic.cz/downloads.html

Ninkwen
13. 01. 2007
Dát tip
hm, tak sem dám překlad...nevím, zda se jedná o uměleckou angličtinu, to nebyl záměr, spíš jde o to, že anglicky zas tak moc neumím Když se plíží noc a tvá mysl spí s hlavou v dlaních noří se do snu Fouká studený vítr, stín roste, zavři oči, vítej v mém království Vše vypadá tak skutečně, a já vím, jak se cítíš, musíš najít správnou cestu než začne svítat, dej pozor abys nezbloudil, neboť bys musel zůstat jako oslepený falešným světlem, uzavřený na druhé straně to co cítíš, není skutečné řekni mi, jak ti je řekni mi, co je skutečné Není zde smutku, ani šílenství, na tomto místě, kde je vše vpořádku Otevři oči, prohlédni skrz líbivé lži odhoď slepotu, nyní můžeš vidět jasně Možná se vše zdá tak skutečné, ale ve svém srdci cítíš, že musíš najít správnou cestu než začne svítat Protože pokud zbloudíš, nikdy nenajdeš cestu ven, a tak se nezkoušej schovat na druhé straně Poznáš co je skutečné?

Incognito
13. 01. 2007
Dát tip
text nevypadá špatně (sem tam nějakýmu slovu nerozumím a jsem líná si to hledat ve slovníku;-) co takhle dát sem odkaz na mp3 nebo tak? :-)

Jendula
13. 01. 2007
Dát tip
Hmm, chtělo by to slyšet komplet i s muzikou. Anglicky neumím, takže to neocením. Leda by mi to nějaký šikula přeložil. Stačilo by do němčiny.

Adri
13. 01. 2007
Dát tip
sem tam sem přemýšlela jestli ta angličtina má být v některých místech umělecká nebo jestli se prostě nepovedlo. ale moc se mi to líbilo i přes malé chybičky. už vůbec to že tady někdo něco napsal anglicky je nádhera.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru