Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Všivárna

13. 01. 2007
0
7
28
Autor
kaťásek

pojmenovala jsem vši... je mi to na nic: Emilka, Pepinka, Josefína a Dafné - zabity Diffusilem... Toník, Blaník - nemilosrdně rozpůleni a spláchnuti... Žebrák, Točník - kdo ví, kde je jim konec?

jsi ready na dredy???

kdyby na tě někdo kouk
,,zpod vlasů ti leze brouk"
řekl by sis, hochu milá,
že dětská veš tě navštívila?

7 názorů

Jendula
13. 01. 2007
Dát tip
Ok, konec ;-).

kaťásek
13. 01. 2007
Dát tip
já to myslela i trošku jinak.. ale nevadí :o) jinak - líčily se od nepaměti, ale kolikrát jim to nebylo ku prospěchu, protože jejich líčidla obsahovala jedy ničící jejich zdraví :o) takže jim to jen přidělávalo starosti... mám tu někde dokonce i zprávy o tom, co ženy pro svou krásu vytrpěly... a přitom jim to potom nebylo k ničemu... dneska to máš to samý, holky se oblíkaj a líčej všelijak už od deseti let, ale občas se pod takovouhle schránkou skrývaj ,,příšerky", chápeš, ne?... i to už se dneska tak bere, nejsou v kurzu takový ti ... (nevím, jak to vyjádřit), ale obrací se to.. a to jsem ráda.. ... a konec filozofování... :D

Jendula
13. 01. 2007
Dát tip
Ne ne, pozor! Zkrášlovaly a líčily se ženy už od nepaměti. Šminky jsou naprosto v pořádku - jsou-li kvalitní a neškodí-li to pleti. Make up (snad jsem to napsal správně) je v pohodě. K ženám péče o své tělo a vizáž jaksi patří. Je špatné, pokud tohle žena ignoruje. Ale tobě je sotva patnáct, takže ty to zatím nepotřebuješ. To však neznamená, že to nebudeš potřebovat nikdy. Péče o pleť a inteligence se nevylučují!

kaťásek
13. 01. 2007
Dát tip
do šestnácti mi ještě zbývají bezmála dva roky :o) Dredama jsem ještě donedávna opovrhovala... asi nějak tak, jako jsem proti kouření, alkoholu a drogám... taky mám radši to v hlavě, než na hlavě.. nbo co napatlanýho na obličeji.. ale takovejch nás asi moc není...

Jendula
13. 01. 2007
Dát tip
Nevím, proč jsem v konceptech, asi omylem serveru nebo řízením osudu. V šestnácti proto, že jsi holka. Kdybys byla kluk, řekl bych, abys je sundala v šedesáti - kluci dřív nedospívají. Ale pravda je, že dredy jsou spíše znakem revolty než-li módy. Chce-li být někdo revolucionářem, měl by upřednostňovat spíše to, co má v hlavě než-li na hlavě.

kaťásek
13. 01. 2007
Dát tip
Jendula: Dredy nemusim, taky na ně nejsem ready a své vlasy bych za nic nedala :o) Mám takovou otázku, co znamená ta pomyslná hranice 16-ti let? Jinak - souhlasim, občas to i někomu sluší - víc něž bez nich :o) a jak ses dostal do mých konceptů? (což u mě znamená něco, co bych nejradši nikdy nezveřejnila, ale nechávám si to, až mi bude trochu víc-pro zasmání :o) )

Jendula
13. 01. 2007
Dát tip
Nejsem ready na dredy. Ale někomu to vyloženě sluší - záleží na tvaru obličeje et cetera... Jestli máš dredy a je ti víc než-li 16, hned je sundej (pokud to nebereš jako politickou záležitost). I plešaté holky jsou krásné.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru