Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bajda

17. 01. 2007
0
3
648
Autor
Majký

Bylo nebylo jedno království kde se lhalo a podvádělo, jak jen to šlo.

V hlavním městě bydlel náš hrdina. Jmenoval se Bajda a byl tak prolhaný a tak moc si vymýšlel, že ho už lidi nechtěli poslouchat. Kluci v okolí mu ale záviděli, protože jakmile přijela do města nějaká dámská návštěva, hned je všechny ukecal a sbalil. Kluci na něj už hodněkrát šili boudu, že mu rozbijou hubu a podobně, ale nějak se z toho vždycky vyvlíkl a hlavně, nikdy si nevzali roubík a ty jaho kecy se nedaly poslouchat. Kluci ale věděli že je to známý kecal a tak ho vždycky nechali, protože všechny dívky vždy poznaly jakej je a rozhodly se, že normální kluk z města bude lepší a na Bajdu potom strašně nadávaly.

Já jsme Bajdu poznala a byl to na první pohled krásný kluk. Hned my bylo divný, že holky v jeho okolí na něj buď nadávaly nebo jej zbožňovaly. Začalo to nevinně šla jsem se na něco zeptat, slovo dalo slovo a doprovázel mě už k mému domu. Tak to šlo den co den - letmé dotyky, pohledy, zkrátka láska jakou jsem si přála. Pak to ale přišlo! Jednou si Bajda myslel, že už spím a tak šel na procházku s jinou. Jak už to tak bývá mě se chtělo na záchod a když jsem se vracela do pokoje, uslyšela jsem pod okny hlasy. Vyhlédla jsem opatrně ven a uviděla je (byli tak drzí, že se ani nesnažili zatloukat). Hned mi bylo jasné co se děje a tak jsme si řekla, že je to debil a vykašlala jsem se na něj. Od té doby všude říkám Bajda - Majký je debil holkař a ke všemu strašnej kecal! Vymete kdejakou hospodu, aby měl šanci, že nekoho sbalí.

Tento příběh je smyšlený, ale něco podobného se mi s Bajdou přihodilo a myslím že nejsem jediná. Schválně Bajda kdo jsem?


3 názory

Caallisto
21. 01. 2007
Dát tip
Hahahaaaaaaaa, dlouho jsem se nezasmála takové ubohosti... !!! Každej si řeší zklamání jinak, to jako jo. Ale Bajdu znám dost dlouho na to, abych si udělala obrázek o tobě, slečno. a v ruinách lásky čmárala na zeď něco o pravdě a milování (ze vzteku)

Rézinka
17. 01. 2007
Dát tip
No, přijde mi to takové plytké, sorry...

Rabb
17. 01. 2007
Dát tip
překlepy.. chybějící čárky.. hmm.. první odstavec - úvod, fajn.. druhý odstavec - stať - taky fajn.. třetí odstavec - pouhé opakování odtavce druhého, jen je psán ve formě "ich". Popis z pohledu ublížené osoby, čímž je tento odstavec zbytečný - není moc fajn..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru