Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pan vedoucí je třída!

17. 01. 2007
22
44
3325

Milá Maminko,

 

Dnes jsem prožil svůj čtvrtý den v cizí zemi s naším jazykovým táborem. Mám se tu krásně, i když tu trochu prší. Chovají se ke mně hezky, a zvláště náš pan vedoucí. Už od příjezdu mě totiž svědí tam dole. Víš mami kde že jo?  No tam, jak kakám. Pan vedoucí Slízák říkal že sou to červíci. A na ty prý platí jediná věc. „Masírovat! Masírovat! Masírovat!“ říká. Takže mi ihned napatlal nějakou mastičku a začal mi masírovat „retní otvor“ (tak nějak tomu říkal) Zdálo se mi to nechutné, ale on je prý zvyklý a prý mu to vůbec nevadí. Mě ho však bylo trochu líto, protože námahou sténal, a když sme skončili tak byl celý rudý v obličeji. Ale moc mi to pomohlo a myslím že pan Slízák je vážně skvělý vedoucí!

            Dokonce nám dovolil plivat z balkónu na chodník kde chodí lidi! A pak sme šli do lesa a stříleli vzduchovkou! Sestřelil sem dva kosáky a Pavel Zuna žádného! Pan vedoucí říkal že je to „přisleplej blbec“. (Vyřiď paní Zunové, že se pan vedoucí omlouvá a že Pavla vážně střelil náhodou a vůbec to není tak zlé jak to vypadá!)

            Pan Slízák nám ale nařídil abychom napsali domů jak hezky se tu učíme, aby to nevypadalo, že si jenom hrajem. A já dávám panu vedoucímu za pravdu! Učíme se pilně a pak hned mluvíme s těmi zábavnými němci. Už umím slovíčka jako: Noch ein Bier, Du bist dumm Dirne! Hohnsohn a Scheisse!  Takže jsem udělal v němčině pokroky a pan vedoucí říkal, že s těmito slovíčky se v životě neztratím. Vím to, protože když nás vzal do hospody, tak nám to hned předvedl. Fungovalo to! Ihned upoutal jejich pozornost a byl středem pozornosti.

Co je na něm ale nejlepší je to, jak umí skvěle pít! Věřila bys že ihned po sobě vypil čtyři piva na IX!? Tak jsme to zkoušeli taky, ale nikomu se to nepovedlo. Já vypil jen jedno na IX a pak sem už neměl sílu. Ale pil jsem dál! Sice jsem je nepil na IX ale nechtěl jsem dělat ostudu. Nejmíň ale vypil Pavel Zuna, který se už po druhém pivu válel pod stolem a zvracel! Pan Slízák říká že Pavel je suchar a absitent! A to je prý velká ostuda.

            Byl to krásný večer, bylo nám hezky, ale pak pan vedoucí začal řvát další a další německá slovíčka, a všichni byli nějací nepříjemní. A maminko nevěřila bys jak sou ty němci srandovně červení když se zlobí a křičí!

            Když pan vedoucí „dostal takticky přes držku židlí“ jak říká, tak jsme ho odtáhli zpátky do naší ubytovny. Pavlíka sme položili k němu a pan vedoucí nám nařídil skvělý bojový úkol! Měli sme přinést igelit a noviny a obložit ho, aby prý nezničil podlahu, kdyby se mu udělalo špatně. (německé jídlo je prevít maminko)

            No a teď jsme mami někde kde je napsáno: „Die Fremdenpolizei“ je to tu moc legrační. Jako ve filmu! Ty skopčáci (tak jim říká pan vedoucí) nás totiž chytli když sme si od jednoho červenohubého němce půjčovali ten igelit. (my sme ho totiž probudili, když sme páčili zámek na tý zatracený stodole.) Pan vedoucí říká že vás mám pozdravovat a že budeme brzy zase zpátky doma.

            Moc se mi tu líbí maminko a příští rok bych chtěl jet zas! Můžu? Prosím!

 

PS: Když pan Slízák zjistil že se od nás tatínek odstěhoval, a pak jsem mu ukázal tvojí fotku, tak říkal že by k nám rád přišel na večeři! Může mami? Prosím!

 

PS2: Pivo si prý ochotně přinese sám.


44 názorů

Zjevně nejsem cílová skupina. Humor podřadné kategorie, dle mého.

Projekt_B
08. 02. 2008
Dát tip
Tohle netřeba komentovat*

neroušek
05. 02. 2008
Dát tip
:)

Barman
05. 12. 2007
Dát tip
Já se bavil náramně a moc

jH
24. 07. 2007
Dát tip
Zkus to ještě nějak vygradovat, vtipnost ti chlapče nechybí, jenom mě schází třeba u tohohle dopisu zakončení, který všechny položí na prdel a donutí čtenáře nahlas se lemtat i když bude sedět v přecpaný tramvaji.

Tak jsem se mrknul, koho že jsem to připravil o tři minuty života. :-)) Škoda, že jsem toho nenapsal víc!

Zvrhlík
13. 06. 2007
Dát tip
Ty jsi taky třída! Koutky úst si u mě rozpohybovával poměrně pravidelně, takže tě típnu. PS: Ale ti Němci s malým n...

Drazí a milí čtenáři. Z hloubi svého líného srdce Vám děkuji za tu projevenou dřinu tohle přečíst a samozřejmě Vám děkuji za Tipy!!! :-) JiKo + houmles: Mládenci mládenci, tohle má bejt jako dopis od klučíka a když jsem si vzpoměl na svoje dětství tak jsem si vybavil to, že když jsem psal dopisy, tak jsem tam taky kreslil různý ksichty, který vyjadřovali mojí náladu. Já jsem ten "humor" kterému se máte smát naopak nechal bez smajlíků. Teda alespoň to co mně přijde vtipné (och jak si dokážu zalichotit) je rozhodně bez smajlů. Ty smajly tam namaloval ten kluk!!! Ten malej... Snad jsem se vyjádřil jasně... nikdo už nemá pro přezrálé, alkoholem zmožené zvrhlíky pochopení...

houmles
19. 04. 2007
Dát tip
vizjiko, ale jinak moc pekne!

Senyoryta
18. 04. 2007
Dát tip
avi

JiKo
16. 04. 2007
Dát tip
Ty smajly sou jak v sitcomu:-) Tam je taky montujou smích abychom věděli které dialogy jsou vtipné

Senyoryta
29. 03. 2007
Dát tip
Zér gut, majn frojnd! Ajn typ fír dych!

Mrtvy Pes
27. 03. 2007
Dát tip
stek.-)

Quaken
13. 03. 2007
Dát tip
Úsměvné :)

pěkné, mladé..:)

dee-dead
02. 03. 2007
Dát tip
To by mně zajímalo, co synátorovi maminka odepsala:))) *

nie je to také zlé, ale nie môj štýl...

Dlouho jsem se tady na tom serveru tak nezasmál!dík

pivnik
27. 01. 2007
Dát tip
hej, mazec, libi libi :) *

be_be
27. 01. 2007
Dát tip
zuna je aj taka vila z nevesty hol - frantisek svantner;)

JeanJoche
20. 01. 2007
Dát tip
asi jak sidonia...

sidonia
18. 01. 2007
Dát tip
haha.) usmivala sem se.)

Lais
17. 01. 2007
Dát tip
zábavné

Ne :-)))

Děkuji Vám pěkně :-).. vůbec sem nečekal tolik komentářů hnedle u prvního díla :-)

palino8
17. 01. 2007
Dát tip
hmm =)

physis
17. 01. 2007
Dát tip
:-))

Křídlo
17. 01. 2007
Dát tip
zuna, zuna...že to je ten čutálista z fc kodaň?

Frnek
17. 01. 2007
Dát tip
já osobně si nic nemyslím, už dlouhá léta si nic nemyslím...

K_Anče
17. 01. 2007
Dát tip
já osobně teda si myslim, že třída je Simír Gerchán, ale proti gustu...

Rabb
17. 01. 2007
Dát tip
:-)

matůš
17. 01. 2007
Dát tip
Prdel. T

Honzyk
17. 01. 2007
Dát tip
..jiz vidim maminku, jak trese se radosti po celem tele, ctouc slova sveho spratka vo nejakym Slizakovi... p.s. dobrej nick

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru