Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nevěra trochu jinak

22. 01. 2007
9
14
1919
Autor
Pesimista

            Mám jí to říct? Mám povědět svý přítelkyni, se kterou jsme spolu už tolik let, že jsem jí nevěrnej s jinou? To je hrozný dilema, třeští mi z toho hlava, a navíc se dostavil i pocit studu. Brrr!

            Když ona je Tatiana tak neskutečně sladká, že pokaždé, když ji vidím, doslova slintám… Víte, potkal jsem ji před pár dny v obchodě; a hned jak jsem ji uviděl, věděl jsem, že tu musím mít. Přistoupil jsem k ní, něžně ji objal – vůbec neprotestovala – a za chvilku jsem si ji už odváděl domů. Cestou jsem zjistil, že téhle čokoládově opálené krásce je osmnáct. Slečna Figarovová – tak se totiž jmenuje – prý dělá v potravinách, ale moc ji to nebaví, a tak už nějakou dobu hledá změnu. Tou změnou jsem podle všeho já.

Zatím ze mě vytáhla akorát peníze, ale to se dá pochopit – ostatně stejně u mě nezůstane napořád. Jak nebude mít co nabídnout, poletí z domu. Je to drsný, ale je to tak. Ale jinak… Za tu trochu prachů jsem si s ní už jedenáctkrát užil! Mlask!

Pořád ale nevím, jestli to říct svý milovaný. Možná, že kdybych jí navrhnul dovádění ve třech, neodmítla by. Úplně to vidím – zavázal bych jí oči šátkem a pak nechal Tatianu, aby ji dovedla až na pokraj slasti – tak jako už tolikrát mě. Jenže co když se naopak naštve, začne nadávat a házet po mně věcmi? Ta nejistota je strašná…

Ale co, jsem přece chlap, nebudu se snad bát ženský! Prostě jí do očí řeknu pravdu a nechám ji, ať se s ní vyrovná, jak chce. Bude to nějak takhle: „Miláčku, já vím, že držíš tu přísnou dietu, ale tuhle bonboniéru od Figara…“


14 názorů

Pesimista
18. 02. 2007
Dát tip
Tak si představte, že na Valentýna jsem vyzkoušel poprvé čtyřku - a hnedka s mezinárodním obsazením: má maličkost, moje přítelkyně, stará známá Tatiana a dokonce jakýsi Ital jménem Raffaello. Ze začátku jsem měl trochu strach, jak to dopadne, ale nakonec se má milá tak rozdováděla, že se na mě málem ani nedostalo :-))

renton
02. 02. 2007
Dát tip
Mňam:)

Pesimista
31. 01. 2007
Dát tip
Tatiana, Gejša a další... všechny jsou zkrátka k nakousnutí. Mňam!

avox
31. 01. 2007
Dát tip
Docela fajn, ale jestli už je jí osmnáct, tak je ta čokoládová kráska pěkně "prošlá", žádej slevu!! */

martinez
24. 01. 2007
Dát tip
Cestou jsem zjistil, že téhle čokoládově opálené krásce je osmnáct. Slečna Figarovová – tak se totiž jmenuje – prý dělá v potravinách, ale moc ji to nebaví, a tak už nějakou dobu hledá změnu. Tou změnou jsem podle všeho já. - tohle bych vypustila - jinak fajn *

Rabb
23. 01. 2007
Dát tip
mi se to líbí.. autor vlastně všechno prozradil tím slečna Figarovová, ale i tak je to fajn..*

Pesimista
23. 01. 2007
Dát tip
Kdepak, nepodvedl... Ale ta už stihla prohlásit cosi v tom smyslu, že podobnou bonboniérovou trojku by si dala okamžitě. No a jelikož jsem už Tatianu "dodělal" úplně, nezbývá mi nic jinýho, než v nejbližším obchodě "sbalit" další čokoládovou krásku :-))

Tenhle způsob je už dost otřepanej, nicméně vždycky zabere. Možná, kdyby se z toho rozvinul nějaký skutečný příběh, bylo by to zajímavější. Ovšem ty bys nejspíš přítelkyni nepodvedl...;)?

Tu len
22. 01. 2007
Dát tip
fuj, to je strasne.nemyslim kvalita....Je to krute.par viet, ale nechutne krute.Aspon na mna to tak silne zaposobilo....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru