Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kouzelná školka

26. 01. 2007
23
36
3227

Dobrý den. Jmenuji se Michal Nesvadba, a jsem populární televizní hvězda. Všichni mne určitě znáte z pořadu pro děti: Kouzelná školka. A o té Vám také chci vyprávět! Všichni si totiž asi myslíte, že je to činnost milá, laskavá a záslužná. Pokud si to myslíte, tak žijete v omylu! Celý Váš život byla jedna velká lež! A já Vás chci zbavit lží a odhalit vám pravdu v celé své kruté nahotě. Kouzelná školka… Kouzelná školka je tvrdé místo.

„Ták děckáá!“ A sme tu zase! Já s FRantiškÉm! Máte radost coo?“ tak to jsem říkal já. Takhle mile vítám děti.

„Ahój děti!“ přivítal zvesela i František.

„Tak děcka. Dneska si ukážem, jak se žije na severnim póle!“ pokračoval jsem nadšeně.

„Jó jó Děti! Dneska si… uhm… KURVA! Mám vokno!“ zařval nasraně Francek.

„Stóp!“ Křikl rejža. „To nic Franto, nerozčuluj se“ chlácholil Francka dobrácky. „V pohodě budem pokračovat dál, nic se neděje.“

„Oukej, jen co si kurva vzpomenu.“ Ten malej bastard z Famfárie se rozmejšlel a všichni čekali, ani nedutali. Báli se…

„Jo dobrý, už to mám.“  No sláva. Říkal jsem si.

„Tak klapka, kamera…!“ zahlásil rejža z tý svý židle.  „AKCE!“

 

„Ták děckáá!“ A sme tu zase! Já s FRantiškÉm! Máte radost coo?“

„Ahój děti!“ přivítal zvesela i František.

„Tak děcka. Dneska si ukážem, jak se žije na severnim póle!“

„Jo! Dopíči…já na to seru. Včera sme chlastali jak zvířata a já prostě nemám sílu kurva.“ Ta malá bestie vypadala vážně zničeně.

„No dobře, tak jo Fando, v pohodě. Hele tak vyhlašuju přestávku jo? Tak na dvacet minutek.“ Řekl klidně pan rejža do megafónu.

„Čtyřicet!“ Dupl si ten žlutej zkurvysyn.

„Tak jó… čtyřicet.“ vzdychl si rejža.

            Všichni sme se začli věnovat nějaké důležité činnosti (Já jsem třeba začal dělat omalovánky), ale Francek si vytáh odněkud placatku a všechen obsah si nalil do ksichtu.

„Jen tak poočku jsem se na něj podíval, protože vím že nemá rád když na něj někdo civí.“

„Co čumíš šuline?!“ zařval nasraně. „Panák je nejlepší lék na kocovinu! Ále co se ti vůbec vobhajuju, dyť ty víš beztak hovno.“ Načež se sebral a s placatkou v ruce se odpajdal do zákulisí.

            Za nějakou tu hodinku se vynořil ze zákulisí. Na tváři měl takový oplzlý výraz, který dával jasně najevo, že si ho na hajzlu vyhonil. A červený voči signalizovaly, že si dal nějakej ten panák. Jo, takhle mu bylo fajn. Tiše se šoural zpátky na scénu…

„Ehm… Františků…“ špitl tiše pan rejža, aby náhodou tu Famfárskou bestii nerozčílil. Rejža mu chtěl asi nějak naznačit že jde pozdě. Na to však Francek reagoval tím, že rejžovi strčil svůj prostředníček až pod nos. Tím se celá záležitost vyřešila. Rejža jen přikývl na znamení že všechno správně pochopil, a že nechce vyvolávat zbytečné konflikty.

            František se tedy vydrápal na tu svou kostku, kde spokojeně chrčel. Byl připraven.

„Tak klapka, kamera…“ zahlásil rejža.  „A AKCE!“

 

.

.

.

.

 

Všechno šlo pak docela v klidu. Já jsem jen inkasoval jednu letmou ránu loktem. (Roztržené obočí) Ale jinak všechno v klidu. 

 

Epilogue:

Tak snad jste si udělali obrázek, jak to u nás chodí. A tohle ani nebyl ten nejhorší případ! Jen mě nic lepšího teď nenapadlo. No jo no. Kdybych měl dobrý nápady, nemusel bych dělat tuhle práci po boku toho zkurvenýho, žlutýho, famfárskýho šousta!

 

 


36 názorů

Barman
05. 12. 2007
Dát tip
Parchant:)

Cornelie
21. 08. 2007
Dát tip
No já si na tebe klidně vzpomenu při úvodní znělce Kouzelný školky,neboť mě to pobavilo:)Ale,jak říká pivnik,je dobře,že to nevěděj děti:))

houmles
19. 04. 2007
Dát tip
heheee, zkourena skolka! a sam Michal, vyrobce hase! no to je bomba, obcane! otevrea zpoved pedofilniho artisty! tipuju!

Megie
06. 04. 2007
Dát tip
No, dřív vypadala o dost líp, ale jednou jsem byla někde v jižních Čechách na zámku a ta průvodkyně vyprávěla, že se tam Dáda chovala jako krá.., jakoby jí celej ten zámek patřil..Od tý doby si o ní nic dobrýho nemyslim..Navíc vypadá fakt dost mimo..No, ale stejně nevim, jestli mám věřit, že si Nesvadba, nemůžeš mi to nějak dokázat? Jinak tomu asi stejně neuvěřim.. Každopádně jestli si dádu miloval, tak upřímnou soustrast..

Dádu mi ani nepřipomínej. Ta to s tim hajzlem táhne už pěkně dlouho. Sou neustále nadraný :-(( neni s nima rozumná řeč. A to jsem dádu miloval :-((

Megie
06. 04. 2007
Dát tip
Není to dcera, ale neteř, já ještě naštěstí žádný ratolesti nemám..ale teda až budu mít, tak jestli bude ještě kouzelná školka fungovat, asi je nenechám se dívat..Když to neděláš pro ně, ale pro nějaký prachy, kvůli kterejm překonáváš sám sebe, tak je to ubohý..Dneska jsem ji zrovna viděla, byla tam Dáda, taky asi pěkně kalí, taky pěkně ztloustla, kde jsou časy chytila jsem na pasece Julii :-)) Asi taky překonává nechuť...Každopádně přeju, aby si aspoň někdy našel v tom, co děláš smysl..když práce baví, vždycky je to lepší...Neříkej, že ani jednou to nemělo smysl?!No, jsou to samý plky pro nejmenší, takže z tohohle hlediska to trochu chápu..

Drahá Megie: V tom případě bys měla své dceři s vážností promluvit do hloubi její duše. Kalinka: Bohužel. Ta nechuť je silnější než já, stejně jako chuť na cigaretu je silnější než já.

kalinka
05. 04. 2007
Dát tip
překonej tu nechuť

kalinka
05. 04. 2007
Dát tip
překonej tu nechuť

Megie
03. 04. 2007
Dát tip
Cožé? Je tohle vůbec možný, joo, taková je realita, cha.. A moje malá neteřinka usíná a objímá žlutýho zkurvysyna, kterýmu táhne chlast z držky, jak je načichlej... Je to celý blbej fór nebo fakt skutečná zpověď? Nevim, čemu věřit...není to apríl..haloo, děti, nelezte na písmáka...

Mrtvy Pes
27. 03. 2007
Dát tip
heh....asi se zacnu divat na televizi.-) *

Vinetů: kéž bych byl

Fairiella
25. 03. 2007
Dát tip
blboooost :-D *

doooobře bobře.:)*

solomon
13. 03. 2007
Dát tip
v pořádku

Quaken
13. 03. 2007
Dát tip
Po prologu jsem čekal bůhvíco se z toho vyvine. A vyvinulo se z toho "nic". Je to zbytečná myšlenka s podivným provedením/vyjádřením...

jo žeru tě solomone :-))))

solomon
13. 03. 2007
Dát tip
docela suchý

dee-dead
02. 03. 2007
Dát tip
:))) Chudák Nesvadba, ten má teď teda pověst:)

toto fakt nie...

doufám, že si to s tím "psat_me_moc_nebavi" ještě rozmyslíš. Hoď mi prosím avízo až zas něco vyplodíš:)Pobavil sem se!

Děkuji :-) Michal Nesvadba... vpomeňte si na mne až zas uslyšíte tu známou uvodní meloudii Kouzlné školky... :´o(

pivnik
27. 01. 2007
Dát tip
jeste ze to nevedej deti... :)

pété
27. 01. 2007
Dát tip
hihiiiii, pobavilo mě to...T

Rabb
26. 01. 2007
Dát tip
já věděl, že ten zmrd je pěkný zvíře!

Honzyk
26. 01. 2007
Dát tip
Nesvadibi nesnasim, ale skolku neberte hoinzykovi, ptrosim, muj potrad mily, jinak ja nesmim telkevízku!

Honzyk
26. 01. 2007
Dát tip
ja koukam na skoy\, Nevabi nbesnasanm, ale to ne, toto ne,m placu nyni? Placu? Ano.Placu.placu.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru