Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vím, že běhat neumím

27. 01. 2007
8
14
2074
Autor
Jendula
Stíhám smysl všeho bytí - má u mě pivo, kdo ho chytí. Stíhám múzu, která dá mi - musím sám, když nechtěj samy. Běžec jsem však věru bídný - stihnu hovno, a tak jsem klidný.

14 názorů

Liss
22. 03. 2007
Dát tip
libi:)

hehe;)! Ďakujem;) Usmiaty sa smeje, niečo sa však belie predo ňou, nebude to hrou... chytám slová do hlavy niečo sa mi zamarí... (ale aj tak nič neviem...idem sa vrhnúť na anatómiu;) )

Jendula
12. 02. 2007
Dát tip
Speciálně pro Usmátého_autora: Běžec jsem však věru bídný - stihnu hovno, a tak jsem v poho. :-))) dík.

škoda toho prázneho rýmu na záver...bídny-klidný... pekná myšlienka a dobre vyjadrená... za to*

Jendula
27. 01. 2007
Dát tip
Děkuji všem a pro osvětlení mé oblíbenkyni thalině: snažím se tu hezkými slovíčky vysvětlit, že v podstatě vůbec nevím, o čem to je. Vyplulo to z hlubin mého nevědomí a jen asi tuším, že to (možná poněkud neobratně) hovoří o mé rozpolcenosti, která se týká smyslu života - doslova nenávidím, když o tom někdo začíná (o smyslu života). Na druhou stranu chápu, že je to jedna z nejčastějších otázek, kterou si hloubavý člověk prostě musí jednou (nejednou) položit. Konec mě potom vrací do reality. Je mi jedno, jestli smysl znám, protože na tom (dle mého) opravdu nezáleží. Totéž se týká mých aktivit (nejen) zde na Písmáku. Rmutí mě (ale fakt jen trochu), že nejsem lepší. Ale je to věc vskutku jen a pouze zjištná. Jde o prachy. Být lepším, nejsem tady, nýbrž vydávám hezky na papíře a nakladatelé se můžou utlouct, aby směli něco ode mě otisknout. Ale o tomhle myslím sní každý z nás (a předpokládám, že někteří už vesele publikují, přičemž tohle [Písmák] je pro ně čistě oddychová záležitost). Na druhou stranu ale vím, že lepším nikdy nebudu, což mě sice nezřízeně sere, nicméně je to problém takzvaný neřešitelný, že? Takže suma sumárum jsem smířený a tedy klidný. Dál budu dělat práci, kterou nemám rád (abych přežil) a tohle bude prostě jen sranda pro každý den.

chybka vykopnuta ale avi ne... Jendulo Jendulo... furt ty stejný chybky :o))

Rabb
27. 01. 2007
Dát tip
dílko zábavné.. ..kritika avox hezká.. ..*

Jendula
27. 01. 2007
Dát tip
Díkes, chybka byla vykopnuta.

avox
27. 01. 2007
Dát tip
Povídala múza múze, líbala bych Jeňu tuze, jenže paní stud mi brání, vždyť ten chlap i bez líbání, píše krásná povídání...*/

FIN
27. 01. 2007
Dát tip
supr. je to realistický. mi se to prostě líbí. -t-

jen odstraň jeden hák nad e a je to paráda :o))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru