Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Znáte takový ten pocit...

27. 01. 2007
3
9
1315
Autor
B@klazan

Znáte takový ten pocit jak člověk sedí ???Leží ?? Ačkoli on může i snít ..  Může počítat do sta,může recitovat Fausta, může česat jabka ze stromu a může přepínat ono lukrativní tlačítko ON/OFF.. co se změní ..nic?.. změní se polarita jeho vytříbené mysli která si začne hrát na slečnu ze seriálu jež předčasně dospěla a její návyky, zvyky, očekávání jsou někde výš…
Jenže žádná zatáčka nevynáší tak jak bychom chtěli a nepříjemná trpkost zklamání je úměrná tržní hodnotě našeho vědění..
Oblíbenost sama sebou nikdy nepřinášela to co bychom „očekávali“ ačkoli bychom to „očekávali“…
když někdo bere druhý dává…kde nic není tam ani smrt nebere… Jenže když si KURVA plivnu do dlaní tak očekávám že i ta smrt bude dávat a že Brad Pittt bude zbabělý prvňáček čekající na lízátko…
Dnes jsem si opět plivl do dlaní.... je to můj flus a je v něm mnohem více informace než cítím k tomu všemu kolem mě.. neříkám že mi napomáhá snížit míru nevědomí jako Shillerova jablka v šuplíku, ale současně je v něm zakódováno více než si tento svět zaslouží…


9 názorů

B@klazan
29. 02. 2008
Dát tip
ÓÓÓ.....děkuji....naprosto jsi vystihl jednoduchou podstatu toho testu a také to, že smtelně vážně to opravdu napsáno nebylo ;-)

avox
25. 02. 2008
Dát tip
samolibost podle mne není banalita, a ty, pokud jsi tiskový mluvčí, odpověz na položenou otázku, ne? :-)))

avox
31. 01. 2007
Dát tip
Jestli sis plivnul do dlaní a šel skládat uhlí, tak tě chválím... ale jinak se ptám, nač ten dlouhý úvod k jednomu samolibému plivanci?!

violetlight
31. 01. 2007
Dát tip
neříkáš, že ti to pomáhá - ale neříkáš ani, že ti to nepomáhá ale jo, docela mě pobavila tato úvaha nad vlastním kemrem :)

B@klazan
30. 01. 2007
Dát tip
pry se Shiller koukal do supliku na shnila jablka a tim se nechaval inspirovat..:)

Jendula
27. 01. 2007
Dát tip
Neměl jsi na mysli Schrödingerovu kočku? Ne, asi ne. Ale máš pravdu. Ten pocit znám. Bohužel je mylný.*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru