Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mezní chvilkové kolébání na vlnách až středových.

07. 02. 2007
1
4
626
Autor
thn

Tak. A teď se budeme chvilku kolébat.

    V podstatě je velmi špatné vidět všechny ty písmena před sebou, protože mne jednoduše znervózňují. Jednak omezují další písemný projev a druhak naznačují, kolik toho ještě nebylo napsáno a napsáno býti musí i kdyby na chleba v podstatě nebylo. Což není zase tak špatné, vezmeme-li v potaz. A dokonce i to se dá přezíti takříkajíc beze ztráty květinky. Či kytičky. Tetička to možná také přežije. A možná se u toho i přezuje. HA.

    Nebude sama. HA. Klikající si za případnou újmu na zdraví mohou sami, ty, které jsem přinutil sním také.
Což mi připomíná, že v poslední dobou velice často narážím na jistý nešvar. Konkrétně umísťování mezery mezi slovo a interpunkční znaménko. Mezara mezi interpunkčním znaménkem a slovem - prosím. To beru. Ale naopak je to fuj.
Ještě jednou FUJ. Až dokonce takto.

    Třetí rádobyodstavec bývá pravidelně nejhorší. Nikoliv železně či ocelově pravidelně, nicméně něco tvrdého tam bude. Třeba to zajistit a bezpečně uložit. Někam hluboko, až ke čtvrtému odstavci.

Sem.

A bude hůř.

Jsme s vámü!

4 názory

Honzyk
07. 02. 2007
Dát tip
...přežije-přezuje... klasicky vzit to, co se nabizi do textu prvni, a to se mi nelibi, ale ani troichu ne, neuraz se...a ten patvar...nevim, co to je, sorry, vubec za flusanec teda...nezlob se, ale nelibi..

hůř? aj tetičce s kytičkou?! nestraš!!! :o)

Zuzulinka
07. 02. 2007
Dát tip
ano správně...jak vyučuji...mezera následuje bezprostředně za slovem i za slovem a přilehajívším interpunkčním znaménkem, pokud následují dvě a více interpunkčních znamének za sebou, mezera bude až za posledním z nich...vi příklad tel.: 123 456 789

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru