Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poslední

10. 02. 2007
0
1
273
Autor
Silwer
Najednou nastalo nepřirozené ticho. Vítr se zázračně ryhcle uklidnila zničehonic přestalo pršet. ticho kolem narušilo až hlasitézaskřípění. To se otevřely dveře chatrče stojící proti ní.Bhall: obrovský a s bojovou sekerou v ruce vyšel ven. "Krane" přivítal jí klidně a pokynul hlavou. "Tak jsi mě nakonec našla." "Hmmh jinak bych tu nestála." "Pravda" usmál se. "Krane?" "Ano Bhalle?" "Začneme?" "Proč ne." Ušklíbla se, vytáhla od pasu pětačtyřicítkua vystřelila, jen jednou........ Už umíraje procedil mezi zuby "to nebylo fér". "Nebylo, ale já na ty krámy vážne nejsem," pokrčila rameny Krane a zapotácela, když zemí otřásl dopad mohutného těla. Hon na posledního orka skončil... Aspoň to si Krane myslela dokud se z chatrčí nevyřítilo dalších dvacet orků. Stihla vystřelit jen jednou, než ucítila ostří seker zatínajících se do jejího těla....poslední člověk zemřel.
                                                           : -)                by Silwer

1 názor

johny45
11. 02. 2007
Dát tip
Hm...tak toto som absolutne nepochopil...sorry, ale dost onicom...nebol tam ziadny pribeh...nic...a este k tomu tolko chyb v tak kratkom texte...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru