Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pravda, lež. Noc a Den...

23. 04. 2001
0
0
396
Autor
Morambar

jen tak trošku o rozdílech :)

V posteli vystlané pápěřím, tulí se k sobě dva míšenci. Já jejich vztahu moc nevěřím, těžko říct, zdali jsou milenci. Jsou to dva kontrastní protivy, Jsou to dva rozdílní lidi, nechápu důvody, motivy. Nevím, co na sobě vidí. Pravda, lež. Noc a den, bouřný den, tichý sen. V posteli plné sladkých vzdechů a spousty otřepaných vět, je jako v uvařeném mechu. Láska je jako slaný med.
Astalavista
29. 04. 2001
Dát tip
viz. kosa. Nechápu ale první sloku - je jaro, a to co chápou dva, nemusí chápat třetí...:-)

kosa
23. 04. 2001
Dát tip
no, vzhlldem k tomu, že je to v aréně, tak si to dovolím trošku probrat. nápad, tedy samotná náplň, je bezpochyby docela dobrá a líbí se mi, ale po formální stránce je to docela hafo nevychytané. rytmus ti dost kulhá a rýmuješ - promiň mi to - naprosto školácky. promiň, ale ten rým je docela naivní. nevím, jestli jsi začátečník, nebo je to třeba stará věc, ale zkus používat míň náročné formy. nicméně cvikem se dá zlepšit cokoliv. na druhou stranu ti ale opravdu musím pochválit obsah -- ten je naprosto super

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru