Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Velké flatulá

24. 04. 2001
3
0
1259
Autor
djPrd

Prd je marná snaha přírody naučit zadek zpívat.

Ráno mi tluče do okenních pantů nadává mi do línejch buzerantů Ale já nejsem! Prdelní okvětí mladých chlapců nejitřím dotekem svých dlaní. To dělaj jiní krutá ranní paní! "Hned časně zrána onanie." Tajný deník, K. H. Mácha Jako by to byl můj brácha! Můj ranní program se s tím kryje. Pak na druhý bok zvrhnu své ujařmené tělo letité povlečení o hříchu nemlčelo. Přichází matka - nadávkami dme své tučné hrudí semeno vlhce na peřině studí. Na plotně stydne ranní čaj a rohlík zpívá smutné suché zpěvy Vy, kdož jste zrno akceptujte nás - plevy! Otec skryl mastný balík do kapsy svého pláště. Jde do práce jako vždy plný záště V ČKD Trakce čekají ho druzi. Po směně možná též na podnikové schůzi. Já ležím v posteli a prdím slunci letmý pozdrav ranní. Ještě si dáchnu než na mne přijde sraní.
Nuitík
24. 11. 2001
Dát tip
Chi, ta kritika, píšeš dobře, ale jseš dobytek, tak to je pravda, svatá pravda :o)))) Ale vždyť se jmenuješ PRD...člověče, to si nemůžeme stěžovat :o))))

Nevím, nevím, tady to už možná i trochu smrdí. Ony i ty pelcoviny a limonoviny vyžadují taky nějakou ukázněnost, minimálně kvůli správnému vyvážení výsledného efektu. Stav ABSOLUTNÍ svobody je stav, kdy na NIČEM nezáleží, a tedy ani na té svobodě.

sobul
20. 11. 2001
Dát tip
mě se líbí ten šumák fuk - tak mi naprš !:-);

:-))

Bacil
26. 04. 2001
Dát tip
Mně se to taky docela líbí, i když kategorie nesedí.

djBoss
24. 04. 2001
Dát tip
jo o tom to je to už je vono i když jen hovno ajá dycky chtěla mít takovýho křena von má člověk jeden tip a i kdyby šel světa kraj najde si vždy stejný ráj daleký jsou kraje nedaleko háje škoda,že už je tolik hodin zítra jedu tam stydím se už dva dny předem já vím,že co se nehodí se smaže,tak si píšu a píšu abys nespal ani ty takhle jsem tě dostala a s tebou se vyspala jsem na sebe hrdá že jsem holka tvrdá na tebe se nezlobím vždyť já ti nejlíp rozumím kluci na mne žárlí mé srdce je ve svém živlu protože dosáhnouti toho to je pro mne blaho děkuji ti vřele teď si ho strč no jo , ale tam jsem ještě poctivá to by bylo krve!

djBoss
24. 04. 2001
Dát tip
teď už zase se bojím jít spát protože bych zaspala nemám ani budík protože jsme ho nepotřebovali.

Aneta
24. 04. 2001
Dát tip
blbá kategória, ale zaujímavé ako psychológia :-)

Miroslawek
24. 04. 2001
Dát tip
No to Morgensternovo Veliké Lalula je tedy mnohem lepší ... nicméně beru-li to jako absolutní báseň, pak možná ... ;o)))

Pája
24. 04. 2001
Dát tip
;-)))

Naso
24. 04. 2001
Dát tip
Vy, kdož jste zrno akceptujte nás - plevy! - to je z celej básne najhodnotnejšie a najzmysluplnejšie! Ináč ako úlet a sonda do dynamického rána jednej rodiny je to celkom ´srandovné´ (hlavne pointa na konci!)

Regis
24. 04. 2001
Dát tip
Poezie života... :-)

clovrdik
24. 04. 2001
Dát tip
:-)))))))))))))))))))))))))))

djPrs
24. 04. 2001
Dát tip
maxiPesFík28

djPrd
24. 04. 2001
Dát tip
Anonym28: Já nejsem žádnej básník, mě je to šuma fuk...:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru