Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

není vidět

14. 02. 2007
2
7
1495
Autor
Bariera

k čemu je rozum ve tmě čpící prachem

když zaroste i jediná květina do podlahy

roztoužená vonící ruka s náhrdelníkem souká do sebe samu sebe

napořád

ležím na zádech

cítím zatuchlou chuť na rtech

líbat růže drásá do krve

tupost tmu obalí a schová pod prázdný stůl

svou cibuli si hýčkám a hřeju na prsou  loupu ji slzami

k čemu padá klenba na nebe

když se ovívám abych nezavřela oči

 


7 názorů

Bariera
16. 02. 2007
Dát tip
Brubarbucha: Bylo to první, co mě napadlo, možná se sebelítosti snažím nějakou kličkou vyhnout a ona se objeví zezadu! Alte třeba soucit se sebou je jen si rozumět.. I když to zrovna určitě neude můj případ, ale zní to hezky :) Opatruj se, pa!

Bariera
16. 02. 2007
Dát tip
Drozd: Je to hrozná vlastnost.. Docela se jí bojím a snažím se ji vyhánět.. A myslím, že takové hnutí mysli u nikoho nenastane :) Ale jinak díky! Ty verše mají tvořit takový oblouk, možná je to zbytečné... Vydat sbírku! Jsi vtipálek :)

Drozd
16. 02. 2007
Dát tip
Kdyby se jakysi nakldatel v nejakem nepochopitelnem hnuti mysli kdy rozhodl vydat ti sbirku, u tohohle bych doporucil vyhodit posledni dva verse...:) Jinak je to fajn, citelne lec tajemne... Sebelitost je hezka vlastnost, taky to mam...:)

Bariera
16. 02. 2007
Dát tip
Brubarbucha: Děkuju moc... Ten soucit mě nějak honí.. Není to soucit se mnou, že ne? Doufám, že ne.. Někdy se bojím, že už občas soucítím sama se sebou.. Ale moc díky, vždycky se na to díváš tak nějak až hluboko, až do morku.. To je úžasný!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru