Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mrtvi ptaci

24. 04. 2001
0
0
1207
Autor
nikdo

Mrtví ptáci se zlomenými křídly, mrtví ptáci všude kolem. Šel kamenitou cestou, tam kde kdysi bývalo pole, červená koule mizící nad obzorem mu svítila do tváře, ale on nesklonil hlavu, protože voda shořela, láska tady nikdy nebyla, a on byl posledni na světě jen on a .... Mrtví ptáci se zlomenými křídly mrtví ptáci všude kolem.
Celinka
28. 04. 2001
Dát tip
Jestli k tomu můžu něco říct, tak mi to připadá takové... Jiné... Ale máš pravdu, že láska na určitých místech není tak, jako není v některých lidech. A když se jim láska zažíná ukazovat, tak ji zničí... Tak nějak mi to připadá. Pak je člověk mrtvý a láska vymizela z celého světa. Jinak se mi líbí. Je jiná a mě se takové věci líbí....

Naso
24. 04. 2001
Dát tip
Hmmm, a čo sa stalo, že zostal posledný z ľudí? Trochu mi to pripomenulo úryvok z jednej sci-fi (sakra, kto to napísal?): Čosi ako: ´Posledný človek na Zemi sedel v obývačke, keď tu zrazu niekto zaklopla na dvere...´

Astalavista
24. 04. 2001
Dát tip
Mě to zase připomělo vtip o zhulenym chlápkovi na balkóně - ta velká červená koule, co třikrát frnkla kolem bylo Slunce... ehm.:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru